Aktív témák
-
detri
aktív tag
Szia!
Nem, nem duplázó. Dimanche írta, hogy a 300D -nél ez a 80-200mm -es obi már nem ennyi sajnos. Erre írtam, h ez szerintem nem sajnos. :)
Tényleg nem 80-200mm lesz, mivel a 300D bár EF bajonettes objektívet is fogad, egy új, EF-S rendszert használ. Kb. 30E ft plusz pénzért adnak hozzá egy ilyen EF-S objektívet, amely 29-88mm -nek felel meg, és nem is rossz minőségű, ezzel a nagylátószög meg van oldva. Mivel a 300D érzékelője kisebb, mint az analóg gépeknél használatos 35mm, az eddig 80-200mm -ként funkcionáló objektív 128-320mm -ként fog működni.
Éppen ezért volt szükség a hozzáadott EF-S obira is, mert egy korrekt nagylátószögű objektív egyébként is drága, de ha még 1,6-tal be is kell szorozni... többszázezernél kezdődne ha tényleg nagylátószöget szeretne az ember.
Ez az EF-S objektív kicsit jobban benyúlik a gépvázba (a 300D-ben kisebb a tükör, ezért nem ütközik bele felcsapódáskor), így u.akkora képet tud vetíteni. Így oldották meg az olcsó nagylátószöget.
Ezt az index fotós adok-veszekben találtam:
Canon EF 100-300 4.5-5.6 USM Zoom 75 eFt+ hozzá ET-65II napellenző 10eFt
Vagy ha tiéd lett a lottó ötös itt egy ''L''-es objektív is :) :
CANON EF 300/4 L IS USM obi, gyakorlatilag új, mindennel + skyszűrő ajándékba eladó! 1080 eu
Itt találod őket:
[L]http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9085279&w=120[/L]
901-es hozzászólás. De biztos van még sok ajánlat. -
amargo
addikt
egy moderátor ha megtenné, hogy átrakja a hardver es részhez megköszönném neki!
gondoltam ez nem igazán tartozik bele igy ide tettem.. de ittm eg nem nagyon nézik, hátha ott sikeresebb lesz :)
amargo -
amargo
addikt
Hi,
a digitalizálódásban igazad van :)
de nővérem most mondja, hogy ezt digitális gépre is rálehet tenni, ha az EOS rendszerű..
(Nővérem itt tartot egy kismisét nekem, hogy egy ilyen gépet soha nem adna el.. mert töttötőő meg miegymás :) )
azért remélem lesz jelentkaző :)
amargo -
dimanche
csendes tag
Jó kis cucc, de a mai digitális világban egyre nehezebb eladni az ilyen cuccokat. Én az EOS300-mat próbáltam eladni áron alul, de egy jelentkező sem volt...:(
-
amargo
addikt
senki?
pedig jó objektív :)
amargo
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
Hi!
Canon EOS rendszerü gépekhez való, 80-200mm 4.5-5.6 a fény értéke.
eredeti, garancia már nincs.
megkimélt állapotban van, karc mentes.
ajánlatokat várok
amargo
Aktív témák
- Kyocera ECOSYS M2040dn hálózatos, duplexes lézer nyomtató, másoló és szkenner
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- Epson Workforce Pro WF-M5799 nyomtató
- 2 db patron HP Laserjet P1005 nyomtatóhoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest