Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Én eddig bíztam abban, hogy aki 10-20-30-40-50D-t vesz, azt sem lehet már átverni a megapixelekkel. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a bizalom bizony rossz helyre ment. Régebben, talán 10-20-30D-ig még igaz lehetett. Most már megveszik hobbigépnek a 40D-t és nyilván majd az 50D-t is olyanok is, akiknek úgymond kár a kezébe adni. Ez a trend, vegyünk 30"-os plazmatévét a 10 négyzetméteres szobába hitelből és azon nézzük a Barátok köztöt, és vegyünk félprofi DSLR vázat a család kattintgatására, különben mit szól a szomszéd

Az igaz, hogy nem síelek és nem öntök Unicumot a 400D-re, viszont belehasalok vele a sárba és villámot fotózok viharban és semmi baja tőle
Hóban is hasaltam vele, csak nem síeltem
Ettől függetlenül nem zavar, hogy vannak még jobban szigetelt vázak is de nem lenne szempont vásárláskor.
Más, és kicsit off: sikerült véletlenül élesben letesztelni a 100-400L szigetelését: frankón belelógott a vízbe úgy 2-3 centi mélyen közel vízszintes helyzetben néhány percig amíg egy békát fotóztam. Csak utána vettem észre, hogy folyik róla a víz. Semmi baja nem lett
De azért kicsit leizzadtam, mikor megláttam, meddig vizes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De azért kicsit leizzadtam, mikor megláttam, meddig vizes.