Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hydra SR

addikt

válasz Dare2Live #29 üzenetére

Én eddig bíztam abban, hogy aki 10-20-30-40-50D-t vesz, azt sem lehet már átverni a megapixelekkel. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a bizalom bizony rossz helyre ment. Régebben, talán 10-20-30D-ig még igaz lehetett. Most már megveszik hobbigépnek a 40D-t és nyilván majd az 50D-t is olyanok is, akiknek úgymond kár a kezébe adni. Ez a trend, vegyünk 30"-os plazmatévét a 10 négyzetméteres szobába hitelből és azon nézzük a Barátok köztöt, és vegyünk félprofi DSLR vázat a család kattintgatására, különben mit szól a szomszéd :)

Az igaz, hogy nem síelek és nem öntök Unicumot a 400D-re, viszont belehasalok vele a sárba és villámot fotózok viharban és semmi baja tőle :) Hóban is hasaltam vele, csak nem síeltem :) Ettől függetlenül nem zavar, hogy vannak még jobban szigetelt vázak is de nem lenne szempont vásárláskor.
    Más, és kicsit off: sikerült véletlenül élesben letesztelni a 100-400L szigetelését: frankón belelógott a vízbe úgy 2-3 centi mélyen közel vízszintes helyzetben néhány percig amíg egy békát fotóztam. Csak utána vettem észre, hogy folyik róla a víz. Semmi baja nem lett :C De azért kicsit leizzadtam, mikor megláttam, meddig vizes.

Új hozzászólás Aktív témák