Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Elég ijesztő amiket írsz (illetve amit a dpreview ír, illetve amit a Canon jelentett be). Csupa haszontalan dologban fejlődött és semmi hasznosban. ISO12800 15megapixelen, inkább ISO50 lenne...és maradtak volna meg max. 12 megapixelen.
6,3FPS, ez enyhe visszaesés a 40D-hez képest, ha jól csalódom.
9 pontos AF, eddig is ennyi volt
Digic 4, hurrá de vajon ennek milyen jelentősége lesz fotózás szempontjából? A sorozatlövés nem gyorsult, az már kapásból kiesett. Az LCD marad ugyanaz a gagyi ha jól látom.
Live AF, na ez egy kis fejlődés a 40D-hez képest, igaz, hogy a 450D is tudja szóval nem nagy meglepi.
Full compatibility with Canon EF and EF-S lenses and EX-series Speedlites: úgy legyen
a hangsúly az első szón legyen 
Magnézium ötvözet váz, szenzortisztítás, ahogy eddig is. Environmental protection nem tudom pontosan mit takar de Canonnál nem szokott probléma lenni a környezetállóság a nem kimondottan környezetállónak hazudott vázak esetében sem.Egyébként valahol (talán épp itt) olvastam már, hogy a Canon áttér az 1 éves termékciklusra szóval nekem az sem meglepetés.
Ebből a rövid listából nem úgy tűnik nekem, hogy az 50D beváltja a hozzá fűzött reményeket, várakozásokat. De legalább még lejjebb nyomja a 40D árát, szerintem kifutó szériából beszerzek majd egyet de az még a jövő zenéje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a hangsúly az első szón legyen