- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
"gondolom nem vagy matematikus" -> tényleg nem. Villamosmérnök és amatőr fotós vagyok Nem kiszámolni akarom a képet, hanem elkészíteni, minél jobban. A gyakorlat azt mutatja, hogy úgy a jó ahogy mondtam. Innentől kezdve elolvasni sincs sok kedvem az 1 oldalas, N darab pixelből levezetett matematikai halmazelméletedet.
Mérnökként pedig tudok annyit, hogy a szépen tankönyvben leírt elméleteket a használatra tervezett eszközök néha nem olvassák el és baromira nem úgy viselkednek. Aki nem használja csak elméleteket ír annál előfordulhat, hogy bele sem gondol valamibe ami a gyakorlatban megjelenik. Sok termék bukott már el ezen.
A képen meg nem információmennyiséget számolunk ha kitesszük a falra, csak megnézzük, hogy szép-e és a minősége is megfelelő-e.Bízz bennem, minél kisebb pöttyökből áll a zaj, annál könnyebb büntetlenül szűrni és annál jobb lesz a kép minősége
Majd írok erről mindjárt egy szemléletes viccet amit hallottam
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS 200D, 3870 expo,18-55mm III kit obival, 64GB memóriakártyával, 2 táskával
- Bontatlan & Garanciális -- Canon EOS R50 + RF-S 18-45mm + RF-S 55-210mm
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + Lowepro táska ( Canon )
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest