Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Polár, warm: Hát szerintem inkább vegyél ennyiből jobb egeret a photoshophoz. Nagyon sokan elvagyunk polár nélkül. Persze, ha nem szereted v. nem megy az utómunka, akkor jogos. Na meg ha vízben úszkáló halakat akarsz fotózni, esetleg mindenfölötti ablakonkeresztülfotózási mániád van (mondjuk múzeumban nem rossz)
UV arra jó, hogy védje a frontlencsét, 2000 méter fölött meg úgyse jársz. -
Zola007
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha jó minőségű, akkor nem nagyon, bár a szürke, meg egyéb cifra effekt szűrők azért márkafüggetlenül is le tudnak venni belőle rendesen. Én anno vmi aranysárgás cumót láttam s7000-en és azért elvett a fényből rendesen. Persze UV-szűrőnél pl nem nagyon, de azért raktam már fel én is hama meg hoya UV-t és hamára 300 alatti záridőt adott P-ben, míg hoyára 320-at, tehát itt is van különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest