Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
Szten Márs #1636 üzenetére
Ehh...Ezek a nők!!! Az én barátnőm is fotósnak tanul, csak Pesten, az enyém is 350d-t vett, csak nem kitobival, és én is miatta kattantam rá a fotózásra. Én is kompaktal akartam kezdeni (s9500), de inkább végignézegettem a Nikon és a Canon egész palettáját is mielőtt vázat vettem, egyértelmű lett, hogy a legolcsóbbat fogom tudni megvenni. D50 lett volna a nyerő nálam a fogása miatt, aztán, hogy ne legyen más rendszerünk barátnőmmel, én is Canonos lettem. Mindegy, félig egyezik az életrajzunk.
''(igen, tudom leendő fotósnak nem a legűberebb, de akkoriban még nem volt olcsó az sem, és egyszerűen nem volt lehetőség, keret többre, ez is igen nagy anyagi áldozattal járt )'' Szerintem bőven jó munkára is, jó obival ne mondja nekem senki, hogy nem csinál tűéles, brutális képeket. Másrészt gondolom a te barátnőd se egy nagy darab. Az enyém meg se tudná fogni a d70et, vagy 30d-t, nameg telével lehet el se bírná.Szóval ez nekik lett kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest