Hirdetés
- Steam Deck
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Computex 2025: beviteli eszközök felé terjeszkedik a be quiet!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
válasz
BioNiCMaN #685 üzenetére
Mit jelent a különös ellenállás? Nem sírok minden nap egy random magyar fórumon, hogy mekkora kakamár? Ő... nem.
A helyzet az, hogy nekem is van gondom a játékkal, le is írtam korábban, szimplán csak próbálom balanszolni azokat, akik napi szinten mantrázzák ugyanazt az unalmas hateflame-et. Szóval nem, nem vagyok elvakult, látom a hibáit, de azért nem kérek elnézést, ha ettől függetlenül tudom élvezni a játékot.
Tudom, hogy a legjobb cod az volt, amit még élőben kellett játszani 1942-ben, de a helyzet az, hogy 2023 van és itt most ez van, akár tetszik az embereknek, akár nem. Ha ez a bab, amit húsnak nézek, akkor ez valós.
De a hiszti egy ponton túl már fölösleges, a mostani cod, mint frenchise, a legtöbb féle fajta játékmódot kínálja, mint valaha. Szóval gyakorlatilag mindenki megtalálja a kedvére valót benne, csak az nem aki nem akarja. És utóbbival sincs semmi gond, csak akkor nem értem minek járnak folyamatosan a játék topicjába.Szerk.
Ja, és az MW1 volt az MW2 előtt amit megvettem, tehát nem tolják le minden évben a torkomon ugyanazt, többnyire Warzone-ban vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új HP Victus 15-fa Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i5-12500H 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Asus TUF GAMING A17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest