- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Én már hónapokkal ezelőtt,mondtam/írtam itt,hogy elegem van ebből az update és indítás után update restart,shader építés is mindíg,és utána jön minden indítás után a napi üzenet is.
Kötelezően a meccsek végén a battlepass(+néha,hogy vegyem meg a pontokkal megvett battlepass-t pénzért) meg minden fos,és mikor írtam még az orrom alá dugta azt is,hogy vegyem meg az új codot.A menüben.Tehát zagyva,bonyolult menürendszer ,és a fél játék 1 reklámfelület már!
De senkit,vagy 1 max 2 embert zavartak ezek,mint most,meg 1-2 más ilyen dolog.
NAH MÁR MOST,HA MEGTEHETIK,MEGTESZIK!Nyílván nem nagy dolog,a restart,az állandó update,a reklámok a játékban!
Az sem,hogy pár havonta battlepass 30 euró(bár ez a legkisebb probléma),ami kb 1 fél játék ára pár skin-ért stb.
De ha nem mondjuk,hogy elég,és nem gyakorol a játék közösség nyomást a kiadóra,akkor továbbra is csak ilyen "szép" újdonságok jönnek,és a régi "jó" dolgok is benne lesznek.
Én csak ennyit tudok tenni bosszankodok,leírom,hogy más is legyen tisztába ezzel.
És letörlöm,és nem játszok,és nem veszek semmit sem tőlük.
De amíg sokan nem gyűlnek össze,és teszik ezt,vagy épp nem állnak össze peticióba.
Addig marad és jön még ilyen...
Ha előbbi is lesz csak jó eséllyel,azt mondják majd,hogy hát sajnos az új cod nem sikerült olyan jól,ezért estek számok.És majd kijön 1 másik cod jövőre.De nem lesz baj,mert mindíg lesznek annyian,akik megveszik,és már visszajön a fejlesztés MINIMUM.És a név(= a sok "hülye aki megveszi",mert COD! hoz annyit,hogy nincs miért elgondolkozniuk.
Főleg a sok ingyenes verzióval játszó számok szerint húzza,hogy vannak sokan akik játszanak játékkal.
És nem is lenne baj,ez talán nekem se ha ingyenessel tolnám,mert valamit valamiért.
De ha fizettél játékért,+battepass is van,akkor is ugyanezt kapod....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest