Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Linem

senior tag

válasz nutella1 #11427 üzenetére

Nem érted a lényeget. Szerinted nem egy kategória a kettő, szerinted nem ugyanaz a liga a kettő, de ez csak a te vélményed.
    Mások szerint pedig egy liga a kettő, mert nekik tetszik egy olyan skin, ami neked nem tetszik, és sokkal többet ér számukra arra költeni a CP-t, mint olyan zenére, amit nem ismer, vagy nem hallgat.

Például én sem hallgattam még soha Zimmer számokat. Nincs is ezzel baj, mert nem az én stílusom. A régi MW2 zenéi sem tetszettek. Ez van. ;)

Félreértés ne essék, én sem szoktam vásárolgatni mindenféle skineket feleslegesen. Nem is magam miatt írok, hanem azok miatt akiknek a számukra megvásárolt skinek tetszenek, és szívesen adnak ki érte CP-t. Az ő dolguk, az ő pénzük.

(Őszintén szólva én még a standard változatra is sajnálom a pénzt minden alkalommal, nemhogy vault lenne helyette, mint egyeseknek... :DDD ;] Az MW3-mal is megvárom az utolsó pillanatot, amikor megjelenik, addig is jobb helyen van a zsebemben az a 30k.)

Végszóként: engem nem zavar, hogy páran ide jártok morogni, mert megértem. Valahol ki kell adni a játékkal kapcsolatos problémáitokat, dühötöket, és olyanoknak nem lehet, akik nem játszanak vele. Logikus, hogy azoknak írja az ember, akik értik is, hogy miről van szó.

Új hozzászólás Aktív témák