Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ellakoxi

friss újonc

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nálatok is olyan tökéletesen megy e játék, mint nálam. Nem akarok nagyképű lenni, de nem vagyok rossz -mondjuk kiváló se- játékos, de ez, hogy kettőt pattan az ellenfél, és hardpoint-ba 0-0-ról, hirtelen 50-0 az állás... meg Hard vagy domi alatt egy killem van, mert simán egy meccs alatt 50x tölt újra a játék... nem látom az ellenfelet, a visszajátszásban sem... csak úgy random meghalok. Iszonyatosan laggol a játék.
    És ezért ki fog bárkit is kárpótolni, hogy az elmúlt 4-5 napban, mp-ben majdnem 2 szintet csúsztam le?
    És nem, nem nálam van a gond. Nézek más játékosokat, ahol ugyanezt tapasztalom. Van, ahol kevésbé és van, ahol egyáltalán nem. Van bolgár, német, amerikai és arab “barátom” is, akik szintén ilyen porblémákkal küszködnek. Először azt hittem, hogy új frissítés jön, de már vagy 6 napja gond van. És eddig nem volt ilyen probléma. Sosem volt a nettel probléma, sem a telefonommal. 6 nappal ezelőttig.
    Szóval, csak nagyon mérges vagyok, ezért csak annyi a kérdésem, hogy nálatok ez nincs? Mert a napokban írt hsz.-ekből nem derült ki... :W

Új hozzászólás Aktív témák