Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
Raymond #1644 üzenetére
Értettem az előbb is, de megint spawn pontról beszélsz...és nem érted, én miről beszélek.
Egy példa: domination, Nuketown. 2 pont a mienk, az ellen pontjánál lévő épületben vagyok. Ha nem hall és nem lát mapon, honnan tudja, hogy vissza kell fordulnia, mert én érkezem majd 5 másodperc múlva a szomszéd helyiségbe/helyiségből? Killcamben látszik, hogy visszafordul felém és nem egyszer. Ez nem skill, mert ilyen nincsen.Na de hagyjuk, nem erről szól ez itt. Ha nagyon olyan a helyzet, ki szoktam lépni, de szerintem 1 kezemen meg tudom számolni ezen eseteket.
-
Acheron
őstag
válasz
Raymond #1644 üzenetére
"Tehat peldaul en spawnolok valahol, abbol vilagos hogy az ellenfel a szembe oldalrol fog jonni."
Nos, ez csak közvetlenül spawn után igaz, mert ha ügyes vagy, és picit tovább életben maradsz a spawn pont körül, elég esélyes, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy az ellenfelek kezdenek köréd spawnolni - és csak idő kérdése, mikor veszi észre valamelyik, hogy neked más a színed... (no racism)...
Ez is az új MFMR (Mesterségesen Fokozott Mozgáskényszer Rendszer) része...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest