Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen videókártyát?
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proky
senior tag
válasz
Gomez86 #5282 üzenetére
Nekem is van olyan classom készítve, CTF-re a nyúlnak alap. Jó kis futós class, marathon, könnyű súly és commandó mindegyik prora fejlesztve. Kézben csak pisztoly, valami brutálisan gyors. Örök futás marha gyorsan + magasról leugorva sem sebződsz + késsel iszonyat távolságból leszeded az ellent, a legtöbbnek még fegyvert sincs ideje felemelni és már átvágott torokkal fetreng a földön.
-
priti
addikt
válasz
Gomez86 #4167 üzenetére
Az enyém se szélesebb, annyi csak hogy kábelnet, nézd megpróbáljuk aztán ha laggos hagyjuk a fenébe, szerintem 5-6 emberig elmegy, utána kezd érdekes lenni, hogy mekkora feltöltési sávszél kell neki, ha viszont 5 embert elvisz akkor legfeljebb host-olunk mind a ketten ha többen leszünk. A TDM az valszeg felejtős.
-
iZed
aktív tag
válasz
Gomez86 #4031 üzenetére
igen jobban atut mindent, ezert hasznaljak armor-piercingnek. persze itt a codban valszeg ugy csinaltak meg a fejlesztok, hogy mindenre nagyobbat sebez, de a valosagban elo szervezetre kevesbe karos mint az amelyik pengeeles darabokra szakad es szetroncsol tobb helyen.
-
DonMedve
addikt
válasz
Gomez86 #3966 üzenetére
De offline nincs!Próbáltam tegnap,de ha offline vagy akkor nem jutsz el odáig,hogy indits privát meccset!
flurider:konfigfájlból is kilehetne,de nem működik.Egyedül a snapshotot lehet kiiratni a játékkal,meg a lagometert!FPS-t felvenni sem lehet mindenkinek fix 85-re van belőve,szerintem azt viszi mindenkinek!
-
dokee78
félisten
válasz
Gomez86 #3558 üzenetére
Hát én azt mondom:
Akinek eredeti van ott a STEAM,akinek tört annak dedikált szerver a csalókkal.Az IW/Activision lepaktálhatna a csíterekkel meg ezekkel,hogy a dedikált szerveren lehetne csak törttel és a sok csítertől elmenne a kedve a warezosoknak és inkább megvennék a GAME-t.
Nekem is ez az első eredetim és nem bántam meg,hogy a birtokában vagyok egy példánynak. -
flurider
aktív tag
válasz
Gomez86 #3327 üzenetére
Hogyérted, hogy a lopakodásnak annyi? Azt, hogy látja, ha távol valahol vagyok, az nem gáz, mert ha a közelébe érek, akkor már nem fog, és nekem az számít.
Persze nem lehet a pályát megkerülve körbekommandózni az ellent ha UAV miatt látnak, de az UAVről annyit, hogy elég gyorsan megtalálom és leszedem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Gumi és felni topik
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest