- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
válasz
BandiHUN #11395 üzenetére
én is figyeltem, csak gyorsan kiléptem, mert nagyon nem ment, fáradt voltam, oszt mire felnéztem már le is kaptak. mondjuk azt nem értem, ha gl-t tiltjátok, akkor a gránátdobálást miért nem? tök gáz, hiszen mikro indul a meccs, azzal nyit mindenki hogy elküld ellen irányába 3 gránátot... vaktában... ez ugyanannyira véletlen találat, mint ahogy a gl-hez sem kell sok célzóképesség....speckó jobban is idegesít, namindegy, Ti tudjátok.
másik: SD játékban a védő csapatban azért nehéz lehet kempelésről beszélni, hiszen épp az a feladat nem? mert engem egyszer lekempeleztek (ez de szép szó
), mikor a cucc mellett egy sarokban vártam az ellent...és persze le is kaptam vagy 3 mellettem elfutót.... az a dolgom olyankor nem? védekezés. na, de ez nem kritika volt, csak vélemény, remélem nem titkosítjátok le a szervert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest