- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imooo
csendes tag
válasz
Tsunami73 #11198 üzenetére
"Uraim! Azt hiszem messzire mentünk megint, nyomatékosan megkérek mindenkit hogy zárjuk le a témát, mert ez egy "szakmai" topic, ennek semmi köze nincs a klán szerverén történtekhez, ha valakinek van még hozzáfűzni valója az privátban tegye!
Nem ovoda ez, ez egy fórum, sőt mint kiderült nem a kiscsoportot képviseljük..."Ennyit írok csak...úgy sem érdekelsz mit gondolsz rólam...De gondolom neked az örmöet okozna,ha neked lenne igazad...jól van azt csináltam amit mondassz...oks? így jó? remélem msotmár nem fogsz sírni.....
PEAC
-
Tsunami73
tag
válasz
DeSanto #11191 üzenetére
Más szerókon is láttam már hogy ki van írva hogy tilos a gl,kick jár érte.Erre is,és aki ide jön az vegye is ezt figyelembe.Ha nem tetszik mehet más szeróra is,ahol nem szólnak érte.Az mg-be sem szokás sátrat verni,nem azt mondtam hogy nem lehet használni.Te ezen mit nem bírsz felfogni?
-
Imooo
csendes tag
válasz
Tsunami73 #11186 üzenetére
Nem szerettem volna smemit se írni,mivel előbb kértek meg midnekit,hogy hadjuk abba....de mivel te kezdted el megitn tőlemm...nos nyilván azért voltál olyan ideges,mert 1szer nem tudtatok onnan az MG elől kilőni.....mivel nem láttam semmit se a füstben lőttem össze vissza és húztam szépen az egeret...amikor adta a jelző akkor lőttem azt a helyet,néha így is kell gamelni...nah szóval igen az 5perces köridőből kb 2,5-et ott ültem,mikor már nem jött senki se és mondjuk csak 2-3emeber volt el indultam és megöltem őket....(mert nem csak azzal ment...mivel csapaptárs voltál párszor láthattál utolsónak hozni MG nélkül kört...)
Na csak ennyi lett volna,nem tom minek emgint elkezdeni,ha már mindenki abbahagyta....te tudod....
Ja és Boci te honnan veszed hogy miattad csináltam,meg az adminok miatt? ennyire nem forog körülöttetek a világ...azért mentem fel oda mindig,mert mindig vannak rusholók,és erre van oda rakva,hogy azok lelőjem,ja meg sok Fraget leeht ott szerezni,igaz minek magyarázkodom,szeretem az MG-t MG NOOB vok ....ennyi....felvállalom -
Boci_83
őstag
válasz
DeSanto #11191 üzenetére
Téged ki kérdezett mostmár tényleg??
Athomi: mert minden körben beállt direkt csak hogy csinálja a feszültséget, és csak azért is hogy meddig birjuk cérnával, és mikor kickeljük, hogy utánna lehessen ide jönni és elhordani az adminokat mindenféle trógernak. Ennyi. Pusztán prokációból csinálta. -
DeSanto
őstag
válasz
Tsunami73 #11186 üzenetére
Ha azokat a fegyvereket amik a mappon vannak nem lehet használni akkor csináljatok magatoknak egyedit amin nincs semmi csak a nagy puszta és játszatok ott.
Nehogy már ilyesmit ne használjon az ember ha már ott van.
Erre már nem tudok mit mondani.
Írjatok az Activisionnek hogy nektek nem jók a MP mappok és csináljanak külön nektek egy COD4 MW PH Clan Editiont.
Röhej komolyan mondom -
csana
senior tag
Egyébként szerintem nem kéne ennyire felvenni a "véleményeket".. Megvan mindenkinek a saját igaza, oszt kész.
Én speciel nem ellenzem a GL-t annyira, és feltűnt, hogy legtöbb embernek azután kezdi el bökn i a csőrét, mikor zsinórban 6 szor szedik ki vele sd-n a kezdéskor, és ilyenkor nem freggelhet 1 jódarabig.. Ha van gl, akkor picit óvatosabban kell mozogni.. MG-nél meg külön öröm kiszedni a csávót az állásból, csak a hátába nehéz kerülni. Ha meg folyamatosan lő, annál könnyeb kilőni a susnyásból, mert elárulja a torkolattűz.
Visszatérve az 11135-ös hsz-emhez, próbáltátok már az AWE4-modot? Dobtam 1 linket róla, és elég jópofának tűnik. Ha jól tudom nincs ugrás alatt lövés, meg egyéb finomítások.. bunnyhopping is korlátozva van meg hasonlók..
Még lenne 1 másjellegű kérdésem is: 1ik ismerősnek 5000-es szériából van nvidia karija, és ugye ez a gamenak nem tetszik. Az érdekelne ezzel kapcsolatban, hogy nem lehet úgy belőni a COD4-et, hogy bizonyos efekteket ne kérjen számon a videókártyától, és bár csonkán, de legalább elinduljon? Valami cfg-s mahinálás megoldhatná ezt a gondot? A pontos hibaüzit nemtudom, de azthiszem valami shader efektre panaszkodik..
ThX!
-
Boci_83
őstag
válasz
Richard #11181 üzenetére
Mit nem lehet megérteni azon hogy alap PUB módban nem lehet kiszedni azt a tetű gl-t? Nem engedett a használata. Ezek a játékszabályok, akinek nem tetszik viszlát! Azt meg úgy sem fogjuk hagyni hogy az ált. isk. alsó tagozata legyen többségben, akkor inkább üres lesz a szerver, de nem lesz rajta sem anyázás, sem csitelés, sem pedig egyéb elfogadhatatlan magatartás. Megtaláljuk a megoldást...!
-
Tsunami73
tag
Mielőtt átmentem,legalább 5x céloztunk is rá hogy nem unod még,nehogy odaragadj,stb.De ezt úgy látszik te nem fogtad fel.Mint ha most játszanál először.Remélem felismered magad a képen,ott ülsz az mg-n .Sokat láthattál,mert még füst alatt is nyomtad.Ettől jobban hogy szóljunk neked,mert tudtad miről van szó,de csak azért is direkt nyomtad.A kis tudatlanok sem az mg előtt rohangáltak,hanem a pálya másik végén.Neked úgy indult minden kör hogy spuri az mg,hadszóljon 1 percig,1 kis szünet,megint mg.
-
válasz
Sirandrish #11173 üzenetére
az itt a baj hogy 100-ból 3 embernek felelsz meg. Azok is a csapattársaid.
Gránátvetőt nem szabad használni? Merthogy? Bennt van hagyva nem? Akkor meg? MEgint csak azt tudom mondani hogy miért nem jatszhat ugy mindenki ahogy akar????
Ennek az lesz a vége hogy az összes jobb játékos megunja ezt és tele lesztek 8 éves majmokkal akik tényleg csalnak. Most viszont hogy lenne erősebb ellenfél és kicsit jobban figyelni kéne egyből csiter meg ezt ne használd ide ne állj gyere előre stb.
-
gyiku
nagyúr
ma este lehet palyazni 8 fejesre tolem. tessek sietni, fogyoban van.
Bandi neked mennyit tehetek felre?
-
Budaházy
aktív tag
válasz
Sirandrish #11149 üzenetére
sziasztok
Brook hsz annyival szeretném csak kiegészíteni, hogy tényleg volt már nekem is olyan amikor éreztettétek velem, nem kell a szerveren lennem
ennek oka mindössze az volt, hogy zsínórban szedtelek titeket Barret-el a megfelelő helyekrőlaztán kaptam azt a beírást, hogy "gyere, ne csak hátulról lövöldözz"
mire így reagáltam: elnézést, de szerinted csipával előre kéne mennem a darálóba?ez a beírás nem provokáció, csak leírtam azt ami megtörtént
Üdv.:$Papa
-
Boci_83
őstag
Uraim! Azt hiszem messzire mentünk megint, nyomatékosan megkérek mindenkit hogy zárjuk le a témát, mert ez egy "szakmai" topic, ennek semmi köze nincs a klán szerverén történtekhez, ha valakinek van még hozzáfűzni valója az privátban tegye!
Nem ovoda ez, ez egy fórum, sőt mint kiderült nem a kiscsoportot képviseljük... -
Imooo
csendes tag
1.Nem vok 14éves ,2.azért MG-ztem végig,mert a sok "tudatlan" emeberke mindig ott rohangált az MG előtt,akkor miért ne?és 1ébként mondtam tegnap is,ha szólsz,hogy engedd el vagy stbb...ott hagyom,anélkül is megy
,de nem te odajöttél le akartál késelniXD meg grnyózni meg füstölni....XXDXD szóval NC....
Na mindegy PEACui.:láttam már olyat amikor az adminok előtt ment az qvázás meg stbb..ők nem kaptak semmit,én egy noob
miatt bann-t...de tudom,hogy csak azért kaptam,mert Admint Nooboltam le és ezt tilos,igaz a többieket oszthatom....
-
Sirandrish
legenda
válasz
DeSanto #11172 üzenetére
megszktam ami most van ez meg nem tetszik...ez baj? nemhinném hogy azon sirtam hgy lvl1 vagyok...lekakálom...ha lehetne 12es szinten fejlődtem volna...tehetek róla hogy nem tetszik? nem tetszik..ennyi...
1 probléma van itt...hogy mindenki engem b*szogat!
én viszem el mindenki helyett a balhét...de kiváncsi lennék ha pl Brookot hatszor egymsás után GL-elölnék meg (nem szabad PH szeron) és nem vágnám ki az illetőt akkor hogy állna a szája..vagy ha Conradot valaki flyamatosan anyázná én meg lesz*rnám akkor mit szólna hozzá.ARcoskodni lehet de ugy müköditetni valamit hogy az 100ból 100 embernek megfeleljen NEM LEHET!!!
EZt fogjátok fel...2 embernek rossz hogy kivágtam Jézust? 5nek jó? mérlegelek..2 kevesebb mint 5...ilyen pofon egyszerü a téma...nem kell engem különöző jelzőkkel illetni meg a hátam mögött kibeszélni..csináljatok saját szerót és csináljatok mindent ugy ahogy ti akartok és megláthatod hogy BÁRHOGY CSINÁLOD lesz panasz...
-
DeSanto
őstag
válasz
Sirandrish #11168 üzenetére
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #11163 üzenetére
ki falaz a másiknak? nem kell itt falazni kilettek vágva ennyi...nem tetszik mehetmáshova..bevállalom..magamra vállalom az egészet...egyedül én vágtam ki..mindenki azt mondta hogy ne tegyem de én hajthatatlan voltam..könyörtelenül kivágtam...nembirtam uralkdni magamon...sajnos még sajnálni se tudok..sőt örülök neki...lehet utálni lehet jönni ölni stb...NAH!
-
DeSanto
őstag
válasz
Tsunami73 #11161 üzenetére
Valami van benne.
Mikor jöttek az új mappok sokan itt sírtak hogy hol a szintjük meg akkor én nem megyek ha lvl1 vagyok meg előről nem kezdem az egészet.
Alapfegyverekkel egy lvl55 szintű nagykirálynak tartott egyén nem megy lvl1-en mert az már szánalmas?
Valahogy az jött le belőle hogy így mindig meghalok mert nincs olyan jó fegyverem és nem tudok leszedni mindenkit pedig lvl55 szinten én vagyok a Király elmélettel. -
-conrad-
addikt
válasz
Sirandrish #11148 üzenetére
Álljál le.
annyit mondtam, hogy én nem így moderálnék, meg kicsit néha gyerekes (számomra) a moderáció, de ettől eltekintve azért játszom azon a szerveren, mert olyan emberek vannak fenn, akikkel együtt lehet játszani. Nincs pénzem eredeti játékra, így törtön játszom, a ph szerveren meg nem volt a. 4 évesek sírása; b. folyamatos pofátlan csít.
(most nem kell, hogy lol nincs 10k-m, de van, csak annyit nem ér meg. nem tudok olyan szinten időt szánni rá, hogy warozni tudjak pubolgatni meg jó a tört is) -
Sirandrish
legenda
válasz
Brook_L. #11158 üzenetére
LOL hát gyere...sőt gyerteek...majd megmondom merre megyek aztán ha 6an leszedtek lehet banzai-t rendezni
1 valamit értsetek már meg..nem engem kell szidni mert magam miatt nem vágok ki senkit....2-3 ember min akarja csak nekik nincs lehetőségük..neveket nem mondok mert elég ha engem utáltok..engem hidegen hagy...
meg amugyse kell itt emberkedni hogy milyen cemét mod bácsi kivágott mert túl jó voltam...nem kell...ha nem tetszik lehet menni más szerverre....komolyan...azért feljönni hogy rossz legyen nektek felesleges..
-
Brook_L.
csendes tag
válasz
Sirandrish #11155 üzenetére
Én pl. azért hogy téged minél többet leszedjelek, és most már szerintem a többiek is ezért fognak.
ui.
most már legyen béke az oviban...visszaadjuk a piros lapátot meg a pötyös labdát amit elvettünk tőletek a homokozóban és átiratkozzunk másik ovibabb
-
Sirandrish
legenda
válasz
Brook_L. #11151 üzenetére
ezt szeretem hogy mindig én vagyk a gyökér...azért mert sokan siránkoznak (én mostanában már nem foglalkozom vele) én meg hangot adok nekik és én viszem el a balhét...én VAGYK A GYÖKÉR!!!!.
az vagyok..mert én anyázok mindenkit ugyebár én noobozok mindenkit...én vagyok a gyökér..
kinyulok...de mondjuk a te véleményed érdekel legkevésbé...De én AZT még MINDIG NEM ÉRTEM!!!!
MINEK JÁRTOK ODA? itt szemét gyökér mindenki de mégis dejár mind verni magát....pfff
-
Brook_L.
csendes tag
válasz
Sirandrish #11149 üzenetére
Nekem a többiek szóltak hogy Imo lenyomta az egész ph brigádot és ezért bannolva lett...
Nem ti vagytok noobok csak Te.... -
Brook_L.
csendes tag
válasz
Boci_83 #11147 üzenetére
Nekünk PAM az alapmód a szerveren mivel warozásra használnánk ...abban meg tudom mondani neked...az alapmódot még nem néztem de megteszem.....hátha béke lesz
ui..
sok ilyen társasággal találkoztunk már mint a ph klán...ami addig működik csak amíg el nem kezdtek warozgatni komolyabb klánokkal...akkor jönnek majd a kötelező vereségek..és ilyen gyökér stilussal mint amilyen Andriskának van ...nehéz lesz tovább együtt játszani... -
gyiku
nagyúr
lol mivan itt megint
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
-conrad- #11143 üzenetére
figyelj...ha belépsz a szerverre ugy kezdődik hogy csunya beszédért kick jár.
Jézus nem elsőnek volt a szeron nem egyszer láthatta ezt mégsem birta felfogni....akkor én mit csináljak vele??De nagyn egyszerü a helyzet....fogjárok magatokat...te,unoka,brook,Papa,Jézus és booony és szépen átlibbentek a saját szerveretekre ahol nem noobok az adminok meg nem hatalaméhes gyökerek és játszhattok együtt.
Az hogy te játszottál valakivel akárhány évig meg ismered még nem jogositja fel arra hogy bunkó p*araszt legyen..
hány éves Jézus? 14?
akkorban menő csunya szavakkal megspékelt mondatokkal dobálózni...SZERETNÉM Ha nem jönnétek többet...nem fogtg hiányozni!!!
-
Brook_L.
csendes tag
válasz
Sirandrish #11131 üzenetére
Hali
Tegnap nekem is sikerült felmenni a ph szerverre... a többiek szóltak jó móka lelövöldözni a ph-s arcokat mert bannolnak ha 4 -nél többet lősz egymás után...
Szeretnék elnézést kérni magam és a klánom nevében, hogy odaszoktak a szerveretekre.
Sajnos mostanában ritkán vagyunk meg 5-en egy warra... és mivel nincsenek warok a többiek elmennek publikolni a ph szerverre.
Imoról csak annyit, nagyon sokat waroztam vele együtt /cod uo óta együtt toljuk/ és szvsz. bármelyik magyar proklánban megállná a helyét...valami oknál fogva megragadt a low- med skilles sexpistols klánban.további jó napot minden gyerekes admin apukának...
ui.
szvsz. ha normálisan be lenne konfigolva a szerver akkor nem kéne sírni az MG miatt /mert akkor nem lenne a map-on .../ és persze 2 perc lenne az SD roundtime ....akkor nem kéne szólni a campért sem. stb...ha kell segítek a cfg ben....
A csíterek ellen pedig a legjobb védelem ha mindenkinek meg van a game eredetiben és pb stream van a szerveren. Mo. kevesen kockáztatnak csítelni egy pb stream szerveren saját cd kulccsal..... -
Boci_83
őstag
válasz
-conrad- #11143 üzenetére
Te tudod hogy ki volt az a játékos!? Akkor elárulom neked hogy Richard volt az! És demót vettem róla, persze ezen ő fel van háborodva, de nem egyértemű hogy csalt volna...! Bármennyire is szánalmasnak tart mindek...! Igen nehéz igazat tenni, mert ha kirúgtam volna akkor meg ezért lenne felháborodva, és csak az ok lenne más hogy miért vagyunk szánalmasak..!?
-
-conrad-
addikt
válasz
Imo, unoka, brook, booony, stb azért szoktak feljönni a szerverre, mert $papa, meg én is ott szoktunk játszani. Mi régen együtt játszottunk, de ez azért több volt annál, nem csak ventriről ismertük egymást, hanem voltak kvázi "házibulik", ahol összejöttünk, együtt LAN-oltunk nagy pörköltzabálással egybekötbe, stb. tehát egy nagyon jó kis baráti társaság alakult ki. A társaságnak nem a stat, meg a játék volt a fontos, hanem a poénkodás, és az EGYÜTT játszás. Mivel eléggé ismerjük egymás, elképzelhetetlennek tartom bármelyikükről, hogy csalást használjon, bármilyet is. A társaság java 30 évet karcolja, vagy felette van, Imo is azért került be ebbe a társaságba, mert kicsit fiatalabb ugyan, de nem a megszokott tizenéves színvonalat hozta, hanem normális.
Mindegyikük játéka eredeti, szóval nem is értem, miből gondolja bárki, hogy közülük bárki kockáztatna 10k-s játékot azért, hogy most jól megmutassa mekkora statokat tud csinálni...
És nem akarok kötekedni, meg leszólni senkit, eszemben sincs, de ha 2 tag összeáll és a porba aláz mindenkit akkor az nem csít miatt van, csak nagyobb a tapasztalatuk.Sirandrish: én nem szóltam eddig, mert nekem tök8, hogy ki van kickelve, bannolva, meg minden, mert szeretek a szerveren játszani, nem a 8 éves látogatók a jellemzőek, meg ha a fele saint, ent, tsuna, boci andrish stb,-ből áll, plusz imo, unoka stb, akkor legalább 50% tuti, hogy nem csíter meg whiner.
De mint azt régebben is felhozták, furcsán moderálsz. Már este elolvastam mit írt imo, és biztos voltam benne, hogy te kickelted. Nem támadás ez van. Én is voltam már online mikor kickeltél valakit, és kb. 10 sor szöveg ment, már nem tudtam mi a szánalmasabb, az a "én vagyok a szerver URA (nagybetűvel kövéren szedve)" stílusú kivágás vagy az, hogy wh-zott.
(ezt most azért kapod mert beszóltál egy adminnak. és most megtanítom neked, hogy... blabla.. 10 sor kb.)
Kick azt kész.
De van másik véglet is. Volt, amikor az én csapatomba volt csaló, 100000% hogy csalt, és mikor ezt 5en megírtuk akkor sem lett kickelve, csak boci kiment hullaként spectatolni a srácot.. 2 pályán át. Aztán ki sem lett rúgva, inkább én mentem el.
Imo meg uav miatt megsorozta a falat, eldőlt mögötte valaki azt kick....Mindezek ellenére ott szoktam játszani, elfogadom hogy ez így működik, és jó lenne ha nem a csíterezés menne game közben mert nem látom tőle bal felső részt és Murphy törvénye, hogy ott fog bújni valaki aki kinyír.
-
DeSanto
őstag
Szánalmas ami már itt megy.
Már fingani sem lehet majd játék közben mert azért is kick jár.
Még szerencse hogy töröltm a favból a ph-s szervert.Azért mindennek van határa.2750Ft-ért itt veri a nyálát sok ember annyiból kijön 16slotos szerver havonta.
És még nagy arc sem kell hozzá
Nehogy már egy admint ne lehessen kiröhögni vagy lebénázni.
Csak az érzékeny lelkű emberkék veszik ezt komolyan.
Férfinak kell lenni már ehez is hogy egy jót nevessen rajta?
Én már sok helyen előfordultam és átlövök ugyan úgy a falon ha látom a radaron sőtt még ha nem is látom de olyan hely ahol sokszor megfordul valaki akkor is lövöm a falat.
Ez olyan hihetettlen?
Máshol sosem csalóztak még le ilyesmi miatt. -
Boci_83
őstag
válasz
Richard #11132 üzenetére
Te miről beszélsz? MIre nem válaszoltam úgy őszintén?? Na és mivel azt irod hogy nap mint nap ez megy akkor az azt jelenti hogy te is ott játszol nap mint nap, csak mindig valami más nicken..?
Nem értem, hogy miért jöttök akkor egyáltalán, ha mi noobok vagyunk, meg csak a társaságban a feszültséget generáljuk, és ha mi olyan lámák vagyunk. Akkor az a megoldás hogy keressetek más szervert ahol nem a mi féle noobok játszanak, és az adminok sem mi vagyunk... Ennyi! Részemről téma lezárva, ha találkozunk a szerveren az azt jelenti hogy mégsem olyan szar a szerver, és ti, a mifajata noobokkal játszotok, akik "Szépen lassan lealacsonyodtatok a legalja játékosok közé." -
athomi
veterán
Tegyétek el magatokat holnapra is.
Imooo-t ismerem CoD2-ből. Biztos nem csal, kivéve ha közbe rászokott.
-
csana
senior tag
válasz
Tsunami73 #11133 üzenetére
Ó, pedig az ilyeneket olyan jó kiszedni az MG mögül. Ne vedd el egyesek örömét
Haverom is mindíg beült, és tarolt is rendesen..Egy darabig.. Aztán mikor negyedszerre szedtem ki fejessel, megunta..
Amúgy AWE4 modban prószáltátok már a gamét? Álítólag nem rossz (igaz nálunk maradiak az emberek): [link]
-
unoka
csendes tag
szasztok. én is adom ricsi.
pont ugyanezt gondolom én is erröl az egészröl!
-
Tsunami73
tag
válasz
Richard #11132 üzenetére
"Azt is megszabod neki hogy merre mehet a mapon? Esetleg hogy milyen fegyverrel mehet? "Nincs megszabva,mgzhet ha akar,de ne ész nélkül.Direkt átmentem az ő csapatába,rádobtam a füstöt,és ő vakon kente mint az állat.Célpontot sem látott,minek az.Odaragadt a géppuskához.Én nem tudtam hogy ő" Jézus él",de amit az mg-n művelt az szánalmas volt.Még jó hogy előtte célozgattam is rá hogy kicsit hanyagolja.
-
válasz
"Mit képzelsz te magadról hogy te leanyázol meg lenoobozol egy kétgyerekes családapát?
Ki vagy te?
Jobban jársz "Jézus él" ha visszatérsz a bibliához..."Ajjajj
Azt is megszabod neki hogy merre mehet a mapon? Esetleg hogy milyen fegyverrel mehet?
Lenooboz akárkit. Direkt huzzátok a népet arra várva hogy beszoljon és adhassátok a kicket.
A hiba nem a rendszerben vanAkárki akármit mond engem is kivágtatok anno mert lelőtelek titeket. Sőt. Veszi rolam a demot 1-2 admin ha éppen jatszok. Ugye Boci?
Aztan irok neki egy szép kifejtős privatot és még VÁLASZOLNI sem méltat.
Kőkemény ami itt megy. Szépen lassan lealacsonyodtatok a legalja játékosok közé.
Egesz humoros ami itt megy nap mint nap. Főleg hogy néha CSAPATON BELÜL osszátok egymást itt a fórumon.
-
Sirandrish
legenda
tökmindegy...nem a jó statodért lettél kivágva az tuti...és ha Saint azt mondja hogy anyáztál akkor az ugy is vlt...de nemis ez a lényeg
Azt szeretem bennetek (ilyen PRO kölkökbe) hogy felmegy egy szerora 15 emberből 13 lát valami furcsát rajtad és szépen megkérnek hogy hagyd abba( nem kell a rinya ez igy van) erre még neked áll feljebb meg leanyázol meg noobozol másokat amikor téged a kutya se hivott....te feljössz és teszed az agyad mintha te lennél itt a király...lehet más szeron ez menő nálunk szánalmas..nemhiába indul ugy hgy csunya beszédért kick jár...
Van szerveretek tudtmmal...fogd meg magad és a haverjaidat és menjetek oda....ezt komolyan mondom...
Mégegy anyád vagy noob vagy akár buta vagy bármit meglátok hogy irsz főleg egy Adminnak nem egy órás bannt kapsz...
Mit képzelsz te magadról hogy te leanyázol meg lenoobozol egy kétgyerekes családapát?
Ki vagy te?
Jobban jársz "Jézus él" ha visszatérsz a bibliához...
JAh és csak hgy szorosabb legyen a gyeplő (me ugye tök nagy poén) ha mégegyszer azt fogod csinálni mint mst hogy 20 perc gameből 19et ülsz az MG-n és csak lősz mint egy idióta állat (Tsunami direkt ráddobta füstöt és akkor is lőttél....pfff) akkor is kiváglak..
És mst lehet jönni azzal hogy feszejtek a szeromra mert van 500ft-m rámeg hasonlók...nem érdekel...senkinek sem hiányoztál míg nem jöttél...a BANN-t meg nem tőlem kaptad hanem mindenkitől csak hogy tudd hogy nem én voltam a nagyfőnök...Ennyi...remélem megértettük egymást...
-
Imooo
csendes tag
válasz
Sirandrish #11128 üzenetére
Jaja,sztem is tök poén volt a bann
,1ébként volt ott
jel és hogy megnyugtssalak nem miattad,hanem a haverok miatt járok oda,sajnos ők csak magyaron tolják...szóval marad az velük,ja és nem azért romlik,olyankor a statom,mert offolom a cheatet,mert írok és olvasok 1csomót és nem gamelok!
idézem kb így volt: Azért láttam,mert volt radaron te noob
( ja és anyád tuti nem volt,mert azt az 1et nem szoktam
)
-
Sirandrish
legenda
Hali!
Érdekes módom nyomod a 15/2-3as Statoddal az SD partykat aztán rádszól valamelyik admin és hirtelen hozod a valódi formád a 8/10 stb.
TE sehon nem vagy miazhogy leosztod a népet?
MINDENKI észrevette hogy nem stimmel nálad valami csak nem szóltak!
Én szóltam..hozzászktam már hgy én viszem el a balhét.
Sajnos szomoruan tapasztaltam hogy a nagy leszokás eddig tartott ugyanis mármegint a PH szeron voltál...estig vártál mert azthitted hogy valaki leáll majd neked könyörögni hogy gyere?
én személy szerint nagyn örülnék ha nem jönnél többet főleg hogy elvileg van klánotk/szerótok...nem értem akkr mé nem odajártok...Jah és igen..a BANN-t egy Admin lenoobozásáért kaptad...nem raktál mögé semmi vigyor jelet meg amugy vigyor jellel is nagy poén...
én egyébként a Bannt poénnak szántam amugy..vicces volt nem? -
Napster01
tag
pam modban nincsenek szintek, mindenki ugyan olyan fegyverrel és perkekkel mehet.... de más mod esetén már vannak szintek, viszont a profilodon belül létrehoz 1 mappát a mod nevén és belerak 1 mpdata file-t ami 1-es szintről indul.... tehát előről kell kezdened.... PAM modról pubra váltani, hogy legyenek szintek nem lehet, csak ha leállítod a szervert és mod nélkül indítod el...
-
Boci_83
őstag
-
Imooo
csendes tag
HAli!
Én még új vok itt,csak elszeretném mondani,hogy milyen jó,élvezetes játék van a PH serveren...Azt bírom,a legjobban ,amikor vki jobb vkinél és rögötn csíter....Pl.: van radar látom hol az ellen,lelövöm és erre jön rögtön hogy Cheater...(Console
yby...most repülsz),amikor elmagyarázom kedvesen a kedves ellenfélnek,hogy volt radarom,meg minden és azért tudtam,hogy hol van és viccesen egy
kíséretében oda írom,hogy noob(viccesen megjegyeztem) ekkor kaptam 1szép kis képernyőt azzal a felirattal,hogy Kickeltek....Nem baj,legalább leszoktam erről a szerverről,de sztem vmi értelmes ember kezébe kéne adni 1rcon jelszót,nem olyan emebernek aki azért kickel fenyegetőzik,mert leosztom a Public-os társulatát....
ui.: az adminok biztos tudják,de azért leírom Jézus él!!!
PEAC
-
matrix23
tag
Hali,
A cod 4-et nem lehet csak eredeti cd kulcsal nyomni neten?
Nekem mindig azt írja: error, key code in use -
icons
addikt
Na, megokosodtam, és megtudtam, hogy ha modot rakunk fel (najó, én jöttem rá) akkor nem lehet fejlődni, ami azért pub-on elég necces.
-
icons
addikt
Thx a hszeket! Igen, pammap próbáltuk, azzal megy, én nemértek a mod szerkesztéshez, a klántársam, aki csinálja, majd megmondom, hogy csináljon vmi olyat, amivel megy a map, és mehet vele a szeró, mint pub (tehát ne pamos legyen pl....)
-
mr.saint
tag
Valami esti mesét nézel andris? Egy lövés egy ember persze
még a barettel sem ha csak nem lóg az orrába a puskád, akkor igen talán
Mondjuk ez az én véleményem.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #11106 üzenetére
de csak kozelrol, nem?
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #11104 üzenetére
Én meg pont azért vettem, meg a BF: Bad Companyért.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #11099 üzenetére
ott 1 loves = 1 kill
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #11102 üzenetére
Majd veszel megint, ha itt a GTA 4.
-
feka007
veterán
Én majd nyomom a CoD5-öt boxon, ti meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest