-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
DeSanto #11172 üzenetére
megszktam ami most van ez meg nem tetszik...ez baj? nemhinném hogy azon sirtam hgy lvl1 vagyok...lekakálom...ha lehetne 12es szinten fejlődtem volna...tehetek róla hogy nem tetszik? nem tetszik..ennyi...
1 probléma van itt...hogy mindenki engem b*szogat!
én viszem el mindenki helyett a balhét...de kiváncsi lennék ha pl Brookot hatszor egymsás után GL-elölnék meg (nem szabad PH szeron) és nem vágnám ki az illetőt akkor hogy állna a szája..vagy ha Conradot valaki flyamatosan anyázná én meg lesz*rnám akkor mit szólna hozzá.ARcoskodni lehet de ugy müköditetni valamit hogy az 100ból 100 embernek megfeleljen NEM LEHET!!!
EZt fogjátok fel...2 embernek rossz hogy kivágtam Jézust? 5nek jó? mérlegelek..2 kevesebb mint 5...ilyen pofon egyszerü a téma...nem kell engem különöző jelzőkkel illetni meg a hátam mögött kibeszélni..csináljatok saját szerót és csináljatok mindent ugy ahogy ti akartok és megláthatod hogy BÁRHOGY CSINÁLOD lesz panasz...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest