- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
shotika #22304 üzenetére
Gyakran raknak rá egy "sniper" funciót, ami pl a lenyomásig csökkenti a DPI -t (pl ha alapből 1200 -on használod, akkor 5 - 600 -ra) Sniper scope kitűnő kiegészítője, nem leng a kép jobbra balra. De nekem pl a Mount funkció van rajta (nem pont ez az egér, de van rajta ilyen gomb (is)). Szokni kell, utána hasznos társ lehet - egy nap után biztosan nem vinném vissza csak ezért. Amikor a G403 -ról áttértem a G502 -re, agyf@szt kaptam a sok gombtól, meg hogy melyikre épp mit programoztam fel - a statisztikám ronggyá lett gyalázva pár nap alatt. Pár hét után viszont már fel sem tűnt, ment minden, mint korábban, csak több funkciót érek el gyorsabban az egérről (ettől persze nem lettem pro -b gamer, csak kényelmesebb - nekem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest