- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Létezik olyan oldal, ahol az összes embléma, calling card, skin össze van gyűjtve, hogy mi kell hozzá? Nyilván nem a fizetősekre gondolok, hanem ami a játékban elérhető alapból is.
Köszi! -
boogie84
veterán
válasz
nanorambo #13944 üzenetére
Nekem sem tetszett. Nálam is így viselkedett.
Mester urakat kérdezném: Marksman fegyvereket maxolgattam. EBR, MK2, Kar98 alap fegyverek meg vannak aranyban. SKS arany. Kérdés: miért nem adja meg a platinát, ha az alap fegyverek már meg vannak?Úgy tudom csak később érkezett a Crossbow. Tévednék?
-
boogie84
veterán
válasz
zoltannagy #13849 üzenetére
Több mint egy hónapja itthon vagyok, volt időm játszani. Ha jövő héttől dolgozom, akkor viszont kb 0-ra redukálódik a szabadidő.
(#13850) prokxy
Erre nem tudok válaszolni. Sosem használtam. Egy lövés-egy hit-egy halálra mentem rá.
Játékbeli érdekesség, hogy volt mikor ugyan azzal a pisztollyal 1 és 2 hit kellett a gyilokhoz. -
boogie84
veterán
válasz
zoltannagy #13847 üzenetére
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
HC Dom-ban ma láttam először egy Nuke-ot. Természetesen isten adta tehetséges gyerekektől kaptunk ki. Forgótáras magnummal osztotta a mester.
A végéig el akartuk húzni, hátha nyerünk. Nuke nélkül talán meg is lett volna. Zászlóval nem tudnak csalni.
Most írhatnám h jajj mennyi csaló, de ez a cod. A beírt szövegemet meg még lehet h ki is röhögték. -
boogie84
veterán
104-es vagyok én is. Nincs ebben semmi extra. Játékidő kérdése. Na meg az sem baj, ha jól is játszol. Én hülye maxolgatom a fegyvereket, ami a stat rovására megy a feladatot csinálva.
Deatmatch Domination adja talán a legtöbb XP-t, mert ott killekre is megy a játszma, nem csak zászlóra és babra. Persza most h játszottam egyet a karbantartás előtt jött a jútyúber aki persze zászló közelébe se ment.
-
boogie84
veterán
válasz
BandiHUN #13084 üzenetére
LMG-k után próbáld ki a .356 magnum-ot.Visszasírod az LMG-t! Én letettem a pisztoly-t. (talán az újat kipróbálom) Helyette az SKS megy, de az legalább jó!
725-öt én így használtam: pointblank volt számomra a legnehezebb, közelmenni vkihez... már-már stun-t használtam és úgy odacsúsztam.
Kar98-cal, vagy EBR-rel hogy állsz?
-
boogie84
veterán
válasz
BandiHUN #13040 üzenetére
Van igazság abban amit írtál. Bár ritkán írok olyat ide, hogy csalóval találkoztam. Vannak, főleg éjszaka. Valószínűleg a holdfény vonz őket.
Találkoztunk olyanokkal akik Ruston 3-an az enemyből lőttek kis idő alatt 150 killt.
Ahogy fal mögül kiértünk már haltunk is, pedig hatan voltunk. Arra nem volt időm, ha esetleg jött vmi légi eszköz, hogy másodlagos fegyverre váltsak.Tudom, hogy LMG-vel hátrányban vagyok, de amikor becélzom és lövöm, hitelem, de nem hal meg, az sztem erősen a nem hivatalos "hit detection" kompenzációt érzem erőteljesen.
Lehet, hogy a karantén hatása, de azt érzem, hogy 35-ös ping-gel jól megy a játék. Jól adja a fegyver a hitet, amikor 50-60 esetleg felette, akkor mintha kukoricát lőnék. Egyedül ez zavar. Most pl sorozom holgerrel az embert, rohan tovább és meghalok. Nekem ez a fura.
FPS kiírása játékban: Options - General - Telemetry
-
boogie84
veterán
válasz
dombi81 #13030 üzenetére
Tartalom nélkül? Azt hogy? Én megyek végig a szinteken és van benne tartalom.
Bundle tartalom nem jár alap BP-hez.Sajna a már korábban említett beépített játékélmény növelő a gyengébbek számára annyira szopat, hogy a Holgert húzva alig tudok lőni pár embert körönként dominationban.
Javasoljatok nekem valami értelmes játékot a CoD helyett. Kell egy kis áramszünet. West World (sorozat) 2. évad már lement... -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Ázsia szerver 11MB/s.
-
boogie84
veterán
válasz
Pro!Petya #11875 üzenetére
Tegnap volt szerencsém egyszer kipróbálni. Az kell mondjam isten áldott tehetsége van a kempereknek, hogy megtalálják a sarkokat, ablakokat ahonnan átlőhető a fél pálya. Sajnos az a pálya is a kempereknek és az smg-vel rohangálóknak kedvez.
Persze ez a cod már csak ilyen. Darálás van, nekem az MW2, MW3 valamiért jobban tetszett. Persze most ez van, és ahhoz képest jó is! -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
- = Zk = - #11816 üzenetére
Ha csak HC-t játszol akkor már ott sem mindegy h milyen fegyver, hidd el.
Ram 7-et nem is értem miért tették be. Nagyon kaki. Gyenge még HC-n is, és lomha. Nem ajánlom. -
boogie84
veterán
válasz
- = Zk = - #11806 üzenetére
HC-ra nagyon jó a Scar gyári tárral. Max 1-2 golyó és vége. AK, Scar a sorrend nálam (Oden is nagyon jó, M13 is talán jó, bár már olyan rég volt h nem is emlékszem). M4 bármennyire is tetszik, stabil, de gyenge.
-
boogie84
veterán
válasz
- = Zk = - #11791 üzenetére
Talán az első fegyver volt az M4 amit aranyosítottam. Akkor még erősebb volt. Most már csak FMJ-vel érzem, hogy van ereje is...
Nem tudom mi a hivatalos, de az M4-nél azt érzem, hogy az FMJ erősebbé teszi a sebzést. És igazából ez a damage csíkon is látszik. Most akkor mi a helyzet? Csak eszközök ellen hatékonyabb, vagy alapból is erősíti a sebzést? Én utóbbira szavazok.
Nekem anno így működött jól HC-n:
Most már valahogy így is gyengének érzem, pedig stabil... AK sokkal jobb, na meg a Scar, de lehet h a Grau is megelőzi már.
Nem rush fegyver az m4 szvsz. Arra ott vannak az SMG-k. -
boogie84
veterán
Üdv!Heart Beat detektor elől mi az ami elrejt? Warzone-ban úgy beszoptuk, hogy három emberbe szaladtam bele, miközben a szenzor semmit sem mutatott. Cold blooded?Ghost?
Utóbbi, most megtaláltam. Törölhető. Bár talán hasznos is lehet. -
boogie84
veterán
válasz
spanglee001 #11660 üzenetére
Meg van. Lenyomod az egér középső gombját, majd vársz minimálisat. Gondolom fel kell h jöjjön a választási lehetőség. Én ezt sosem vártam meg. HC-n meg ugye nem is látszik h fent van e a lehetőség vagy sem. Ja és ugye ilyenkor mindkét FU-nek aktívnak kell h legyen a lehetőséghez. Addig nincs is pl FU, míg mindekettő nem áll rendelkezésre. Ez pl akár lassíthatja is a funkciót.
-
boogie84
veterán
Játékban meg ha aktiválod, akkor felugrik a képre a két lehetőség, hogy melyiket akarod használni.
Most kipróbálom custom matchben. Mert eddig ezt nekem nem csinálta.
Meg is van miért nem használtam eddig. Nálam csak az egyiket dobja el, használja fel, mert a másik egér gombot nem fogadja el. Azon van pl gránát. Azt írja kifogytam a gránátból. -
boogie84
veterán
válasz
nagylaci6417 #11632 üzenetére
Ennyi!
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
laragirl83 #10777 üzenetére
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
az ilyenek miatt lenne jó dedikált szerver [link]
az a druva, h egy percet vártam a kereséssel, újra ide dobott be, ugyan ez ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest