- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gjung44 #22583 üzenetére
Bal szélre ugrottam ahogy mondtad
pedig duot nyomtam, de a random kapott francia srác full értelmes volt és angolul folyékony végre egy random teammate akivel lehetett beszélni és akart is nyerni so Bootcamp Quest pipa, volt egy 3rd helyezett BR, aztán nyomtunk egy Plundert is ami marha könnyű győzelem lett, én 27 ő 32 láda + killekből porszívózott pénz meg bountyk.
Látszik éjjeli meccs volt, littlebird pilóta kikerülte a Javelin lövedéket.. azt elfelejtette, hogy az utána vissza is fog jönni. Instant 3 fős team wipe.
Ez a sötét nagyon adja TV-n játszva thermal scopeokat használva, maradhatna mint egy alter mód.
BF3 után az első shooter aminek tényleg tetszik az irányítása kár, hogy egy év lemaradással találtam meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Vezetékes FEJhallgatók
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD Touch, I7-7600U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- Lenovo Thinkpad L480, 14" FHD Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest