Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Doe
senior tag
Nekem anno a Caesar 3. része nagyon megtetszett igy alighogy megjelent felis kutattam és végig is nyomtam. Aztán jött a Pharaoh aztis megszereztem és azis tetszett. Majd eljött életem egy sötét korszaka és vele a Doom3 és társai, de most ismét felerősödött a nyugis épitkezős estékre való vágyakozásom és jé itt a Caesar 4! Egy pici bajom van csak vele hogy ha kicsit fentebb rakom a grafikát a frame szám röktön leesik 20 de méginkább 15 alá ami zavaró. És ez akkor sem javul sokat ha lentebb veszem a felbontást. (Csóri 19'' TFT-n kicsit már az 1024x768 is csunya hátmég lejebb) Szóval alacsony grafon megy és olyan érzésem van néha este a sötétben mindha 10 évvel fiatalabb lennék, márcsak ezértis végignyomom ezt is.

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest