Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papi74
aktív tag
Most raktam fel ismét a játékot,meprobálok 1 millió lakost összehozni.

-
Shade87
csendes tag
Hello!
Ha a Ganary-ban nullán van a számláló az azt jelenti h nemvisznek oda semmit ... tehát amit beállítasz 1 bizonyos értékre annyit fognak odaszállítani..
Még annyi h érdemes több raktárat lerakni különböző javak begyüjtéséhez, így több szálítómunkás lesz és gyorsabb lesz maga a "szállítás"
Különböző javaknál azt állísd be hogy épp abba a raktárba mit vigyenek szóval ne mindent össze vissza..Kereskedelmi útvonalat úgytod elíndítani h rámész a kikőtőre és ahol belehet állítani h mennyi vigyenek ki és hozzanak be az adott javakból ... ezek csuszkák fölött van 1 gomb, ha zöld akkor megvan nyitva és értelem szerűen ha piros akkor zárva
remélem tudtam segíteni..
Mondjuk ha sok az exportod azaz kivieled úgy elég sok pénzt betudsz gyűjteni, egyik fő pénzgyűjtő megoldás.. viszont ha importálsz akkor azért borsos árakat kell fizetni..(viszont néha muszály
-
fartfun
tag
Sziasztok,
nemrég kezdtem el játszani, és nagyon megtetszett, nyugott szívvel ajánlom mindenkinek!
Kis segítséget szeretnék kérni (a negyedik szkennáriónál tartok ):
Warehouse és Granary csúszkák használata, csak angolul van meg a game , emiatt nem értem teljesen. Tehát mit jelent ha 0 -ra állítom a csúszkákat, és helyes e?Thx !
-
John_Doe
senior tag
Nekem anno a Caesar 3. része nagyon megtetszett igy alighogy megjelent felis kutattam és végig is nyomtam. Aztán jött a Pharaoh aztis megszereztem és azis tetszett. Majd eljött életem egy sötét korszaka és vele a Doom3 és társai, de most ismét felerősödött a nyugis épitkezős estékre való vágyakozásom és jé itt a Caesar 4! Egy pici bajom van csak vele hogy ha kicsit fentebb rakom a grafikát a frame szám röktön leesik 20 de méginkább 15 alá ami zavaró. És ez akkor sem javul sokat ha lentebb veszem a felbontást. (Csóri 19'' TFT-n kicsit már az 1024x768 is csunya hátmég lejebb) Szóval alacsony grafon megy és olyan érzésem van néha este a sötétben mindha 10 évvel fiatalabb lennék, márcsak ezértis végignyomom ezt is.

[Szerkesztve] -
RapUGround
tag
Én nekem nagyon tetszik a játék. Én a Pharaoh-val és a Zeus-szal játszottam és nagyon zsír volt de inkább az előző Caesar III-al is volt egy kicsi élményem. Grafika nem nyűgöz le senkit? Engem se nagyon. De Zeus-hoz képest király, akkor ne is beszéjünk előző részekről. Nagy sorozat ez Caesar I-II-III-IV, Zeus+Poseidon és Pharaoh+Cleaopatra. De a legjobb az inteligens ellátómunkások, mert nemkell útlezárásókkal
ba**akodni! 
-
Ronak
csendes tag
Hi!
Tudna nekem valaki segíteni hogy hogyan kell elindítani a Gamet.
Előre is THX. -
Dj Sügi
őstag
Valaki egy kis caesart?

[Szerkesztve] -
mcadam
csendes tag
Én csak a 3 résszel játszottam, végülis jól elvoltam csak sokáig nem tudtam vele játszani mert pl. 3. vagy 4. pályánál nem tudtam tovább jutni. De jo kis építkezős. A 4. részt ujságban láttam a héten havernál, és megmondjam őszintén a fotókból arra következtetek hogy nem sokat változott a játék grafikája.
-
Dj Sügi
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
csak ennyi, hogy nem a te műfajod, vagy ki is próbáltad és úgy mondod hogy xar?
-
Dj Sügi
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Merthogy?
-
Dj Sügi
őstag
Na senkit nem érdekel?
-
Dj Sügi
őstag
Na megjelent ez a játék is!Én most kezdtem el játszani vele nem tudom ,hogy kinek hogy tetszik de szerintem jó!Nem találtam még ilyen témát ezért nyitottam egyet

Hivatalos honlap:[link]
Jó fórumozást kívánok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Különböző javaknál azt állísd be hogy épp abba a raktárba mit vigyenek szóval ne mindent össze vissza..
ba**akodni!