Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo86
csendes tag
Egy kis update a sarok moduláris rendőrségről: kb a felénél járok, hiányzó alkatrész eddig nem volt, viszont találkoztam egynéhány problémával: a fiókok a szekrényekből állandóan kiesnek, abszolút nem szorulnak egy fikarnyit sem. Bizonyos elemeket orbitális nehéz összenyomni, pl.: ilyen 1x1 lyukas kerek cuccba ilyen rúd végű valami alig akart belemenni. Néhány ablakba az üveget kutya nehezen bírtam bepattintani. Egy nagyobb plate, ami az első emelet alapjának a része meg volt hajolva, azt ki kellett cseréljem egy ugyanolyan méretű lego elemre, mert egész egyszerűen nem marad meg rajta az alsó réteg plate, állandóan lejöttek róla. A hosszabb és/vagy szélesebb plate-ek és tile-ok problémásak. Igazából egyiktől sem dőltem a kardomba, ez a plate dolog volt ami kicsit felhúzott, de szerencsére, mivel pont volt elfekvőben olyanom, így az a probléma megoldva. Vannak elemek, amelyek teljesen jók, viszont néhány nem annyira tökéletes. Ezen kívül még van egy dolog, ami viszont egyáltalán nem tetszik: több különböző zacskóban lévő elemeknél is volt, hogy valami kevés fekete izé matyi nem tudom mi a jó ég volt rákenődve pár elemre. Először azt hittem én kentem rá véletlen valami koszt, de miután jobban elkezdtem figyelni erre, rájöttem, hogy bizony azok gyárilag ilyen maszatosak.
Illetve ami még nem segít az ilyen problémás plate-ek esetén az az, hogy egészen érthetetlen módon nem kötésben kell lerakni így az elemeket sokszor, ahol pedig ez pont tudna segíteni jobban összetartani a dolgokat és semmi értelmes okát nem látom, hogy ez miért így van. Pl. első emelet alja 2 réteg plate és ott a problémásabb részeknél sincs az, hogy kötésbe lenne a két réteg, de még felette is a falat alkotó elemek is egész kb a plafonig így vannak, szóval így míg legfelül nincs a végső 1-2 sor plate meg tile, ami így kb nagyjából összeköti az egész cécót, addig izeg-mozog mint az állat majd minden fal.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest