Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Simán vannak.
Jófogáson van aki tucatjával árulja, ill. "beszerzős", tehát meg sem vette előre.
Gondolom az az "üzleti modell", hogy van aki nem ismeri, nem akar vacakolni kínai forrásokkal. (Mondjuk amit jófogáson veszel meg és ugyanúgy várni kell rá azt már nem értem...)BL válogatás: én próbálkoztam vele, volt is amit összeválogattam (aztán nem rendeltem meg
), ill. néha most is nekifutok... van 1-2 támogató program, de abszolút béna az egész, vért lehet izzadni vele sajnos. Pedig lenne pár készlet ami megérős lehet. Mondjuk a többség még így sem...
A régiek, speciálisabbak meg esélytelenek, azok max egyben(hiányosan) horror áron vannak meg.
Én speciel klasszik kalózhajókra kíváncsi lennék. Aranyáron esélytelen összeszedni egy 30 évvel ezelőttit, itt pl. érdekelne "utángyártott" megoldás minősége.
Apropó, ha már minőség... attól is igencsak fáznék egy horror áron talán megvásárolható 30 éves eredeti Lego szettnél, hogy vajon mikor esik/reped/törik szét... ami addig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest