Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

addikt

válasz Neurotoxin #1327 üzenetére

Pont annál jártam mikor írtad, ma relatív jól haladtam:

A 4-es sorszámú zacskók már nem voltak annyira ijesztőek, és felüdülés volt látni, hogy itt nem csak mütyürkézni fogok, hanem a karosszéria épülget. Itt lényegében az utasteret, ülést kell összerakni, majd a hátsó kerékív, és tető ölt testet. Több system alkatrész is volt már amik az üléshez kellettek, hozott kicsi változatosságot. Maga az ülés amúgy egész pofás is lett. A tetőnél akadt néhány érdekesebb összeillesztés, ami nem volt annyira egyszerű összepattintás szempontjából, de a végeredmény jó lett, szembeötlő hézagok nem maradtak.

Ezután jöttek az 5-ös zacskók, amikből ismét 7 db volt. Itt már az autó farát építjük össze, amivel az autó fele már közel végleges formát ölt. Na itt nagyon próbálták visszaadni a formákat, íveket, emiatt vannak érdekes megoldások, nagyobb egységek, amik pár ponton csatlakoznak csak, így akadnak rések, de minimálisak. Cserébe nincs meg az a masszív érzés se. Itt már a hátsó világítás is beépítésre került, és hát a CADA megint nincs tisztában a kábelek hosszával… Oké, elfér, de csúnya, legalább el lehet fedni. Cserébe a 6 világító test van, amiknél 3 vastagabb kábelt kell elvezetni az utastérbe. Ennek meg is van a helye, sikerül is, de már csak mikor végeztem (és higgyétek el, feszítettem ahol tudtam) akkor derült ki, hogy 1-2 mm híja van a legtávolabbinak. Így nem a leírás szerint pont, de tudtam rögzíteni, de mégis zavaró. Ebben még fejlődhetne a CADA. Bár lehet holnap megpróbálom picit megigazítani, elvileg hozzá tudok majd férni.

Kicsit féltem a hátsó rész hozzáillesztésétől a már eddigi részhez, de szerencsére nem kellett feszegetni se, elég lazán összekapcsolódott. Az eddigi részekhez képest valóban érzékenyebb, gyengébb érzetű a hátsó lámpák, de ha nem piszkálód akkor szerintem jó lesz. Az összeillesztésnél egy piros kábel kiugrott helyéről, de vissza tudtam rakni helyére, pedig félig fedve van a csatlakozó része. Hátulról így már egész jól néz ki, és a méretek is visszaütköznek. Jó lesz ez. :DDD

Holnap még a 6-os zacsikkal végezni akarok, aztán meglátom mihez lesz kedvem, és mire lesz időm.

ui.: Jah, ami lemaradt, az 500-ig oldalnál járok.

Új hozzászólás Aktív témák