Aktív témák
-
salazol
őstag
Régebben erről a témáról láttam pár dolgot a satellites oldalakon.
Pl.:
[L]http://www.netboard.hu/viewforum.php?forum=47&PHPSESSID=b37918952c41083f864380722fe71a3f[/L]
Ja és be kell írni a gugliba hogy cablecrypt és lehet mazsolázgatni szoftok között.
[Szerkesztve] -
Cartoza
aktív tag
Nekem a dc-s progik elindultak xp alatt, de elég nehéz belőni őket most akarom rászánni a hétvégét.
-
n0_gAboR
őstag
up
-
Tuib
aktív tag
inkább itt nézz szét: [L]http://sat.netboard.hu[/L]
Tuib -
Flashy
veterán
ez elvileg illegális, alapelvekbe ütközik, úgyhogy ne nagyon erőltesd a témát.
-
n0_gAboR
őstag
senki nem ismert ilyen progyt?!
en lattam egy csomot DC-n, csak egyik sem mukodott nekem, mert leiras szerint csak Win98/ME alatt megy, az meg nekem nincs:( progy neve cablecrypt vagy mi. -
A matav kabeltv nem csillagpontos?
-
n0_gAboR
őstag
valaki esetleg tud XP alatt software-s mukodo HBO decoderrol?
-
n0_gAboR
őstag
FEL
-
vtechun
veterán
nálunk UPC-n a HBO negatívban jön, arra csak ráküldök dscalerrel egy szürőt, vagy Fly2000-el és már f@sz@ is... persze néha bevibrál :(
-
n0_gAboR
őstag
Senki sem tud ilyesmirol?
-
n0_gAboR
őstag
fel
-
Flashy
veterán
nem. itt most az a lényeg, hogy a PH fórumot nem használjuk illegális tevékenységre. az a balfaszság, ha kockára teszed a fórum létét csak mert nem tudsz google-ban rákeresni hanem muszáj itt beszélni dekóderről meg warezról. senki nem becsületes abban az értelemben, ez nyílt titok, de nem itt a fórumon intézzük ezeket az ügyeket.
-
n0_gAboR
őstag
biztos hogy lehet, csak nem nalam:(
valami xp compatible verziorol nem tudtok?
egyebkent meg miert lenne warez? nincs semmi illegal link, semmi lopott program!
mi csak a FIZETETT matav kabeltv egyik adasanak a kepminoseget szeretnenk nezhetore novelni:) -
vjannus
aktív tag
válasz
Pizzafutar #7 üzenetére
Bocs de ez hülyeség : UPC-nél van így matáv kábelnél nincs mert megy
-
Flashy
veterán
eszembe jutott ide kapcsolódó dolog, nem warez, csak elmélet. vannak olyan ''titkosítások'' ahol a kép sorait tolják el valamilyen algoritmus szerint változtatott értékkel, és a dekóder valahonnan tudja hogy épp most mennyivel kell eltolnia. ez már nem a sima zavarásos dolog, erre létezhet ''dekódoló'' progi. mivel az aktuális eltolást nem tudjuk, ki kell találni: a progi mepróbál következtetni rá a képinformációkból. aztán ha épp nem sikerül akkor szar lesz a kép pár percig. se tévéadó nevet nem tudok amit így adnának, se progi címet, se semmit, pár éve valaminek a kapcsán hallottam erről a technológiáról, ennyire emlékszek.
-
Viktor77
titán
Sztem ez erősen warez témájú topic.
Mielött folytatjátok, kérjétek ki egy Moderátor véleményét, mehet-e. -
n0_gAboR
őstag
nem kolis vagyok...
dc-n keress ra a hbo decoder szora, nekem kidobott egy csomo cuccot, csak nem mennek XP-n (win2000-n) a leiras szerint
ha valakinek sikerullt mar az is szoljon plz! -
n0_gAboR
őstag
Sziasztok! Lehet e pl matáv cabeltv valamelyik musorat szoftveresen dekodolni tv-tuneren keresztul?
milyen programok leteznek erre?
hallottam vmi cablecrypt nevurol, de nem megy XP-n :(
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest