- Vezetékes FEJhallgatók
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én is fedeztem fel benne hibákat, ettől függetlenül még mindig ajánlottnak tartom, legalábbis én nem ismerek jobb könyvet, de ez persze lószart sem jelent, biztosan van pár.
Ettől függetlenül a srác rákérdezett, hogy ebből lehet-e tanulni, szerintem lehet.Amúgy én is kényelmetlennek találom a C-ben programozást, dehát attól még szükséges rossz - nekem, de van, aki annyira jó benne, hogy éppen a magasabb szintű nyelvek nem szimpatikusak neki. Meg hát elvitathatatlan erényei vannak gyorsaság terén is (meg lehetséges hibaforrások terén is
). De ha már homár, akkor már nekem még mindig ezerszer inkább C++.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Battlefield 6
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam Deck
- Temu
- További aktív témák...
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Nintendo Switch oled játékok kiegészítők
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest