- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Probléma DVD/CD íróval
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Dehogy is fikázom. Teljesen igaz amit írtam, nekünk is ezzel a szöveggel mutatta be Juhász István tanár úr.

A második mondatom pedig konstruktív volt (ma úgyis ez a vesszőparipám).
(Súgó: én is ebből tanultam és magamtól megtaláltam a hibákat végül amikor megértettem a csíziót. Szóval én ajánlom a könyvet, mert ha eljutsz oda ahova én, akkor már tényleg tanultál valamit. Ettől függetlenül nem szeretek C-ben programozni, főleg jó nem vagyok benne, de hasznosnak tartom, hogy tanulhattam.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(Súgó: én is ebből tanultam és magamtól megtaláltam a hibákat végül amikor megértettem a csíziót. Szóval én ajánlom a könyvet, mert ha eljutsz oda ahova én, akkor már tényleg tanultál valamit. Ettől függetlenül nem szeretek C-ben programozni, főleg jó nem vagyok benne, de hasznosnak tartom, hogy tanulhattam.)