- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tálaljuk a februári hardverlevest
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
Lortech köszönöm a kódot. Igyekszem átjavítani. Bocs a késői reagálásért, de közben zh időszak is van, így elvagyok havazva. És szívesen várom a további kritikákat
gets() függvényhez annyit, hogy nem csak suliban alkalmazák, hanem könyvekben is... az fgets-et csak megemlítették, példa feladat mindegyike a gets()-el volt. Úgyhogy az a link nagyon jól jött. A többi "hibát" meg megpróbálom még magam kijavítani, csak a könyveken és a prohardveren kívül nem tudok másra támaszkodni, és a ezek szerint a könyvek alapján is betanulom a nem ajánlott kategóriákat.Jester01 értettem, majd törekszem arra, hogy jó C programozó legyek
Ismét kéne egy kis help. Google-val nem tudtam, hogy hogyan kell arra még rákeresni, hogy ha több for ciklust eggyé alakítani. Meg angolul sem kaptam értelmes találatot a havi cikluson kívül...
for(i=1; i<=terfog; i++){
for(j=i; j<=terfog; j++){
for(k=j; k<=terfog; k++){
if(i*j*k==terfog)
teglatestek++;
}
}
}, hogy ezt a 3 for ciklust kéne 1 ciklusba írni, vagy gyorsabb formába, amiatt nem kaptam rá pontot mert lassú..., próbáltam az alap tudásommal is papíron, de ötletem sincs. Mivel j és k az előző for ciklusból kapja az értékét...
-
Jester01
veterán
A const-nak annyi jelentősége van, hogy a string literal az const (csak olvasható memóriaterületen van). Tulajdonképp nem is értem, miért fordul le (-Wwrite-strings és akkor van warning). De próbálj csak meg beleírni, lesz szép segfault
A szám/egyéb valóban nem volt feladat, de mivel egy tömböt indexelsz a beadott karakterekkel azért jó ha ellenőrzöd.
Csak azért kötözködtem, hogy ha valaki meglátja azért tudja, hogy még lehet rajta mit csiszolni. Gondoltam, hogy neked nem okozna problémát
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest