Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezetékes FEJhallgatók
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AMD FX
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
Lortech köszönöm a kódot. Igyekszem átjavítani. Bocs a késői reagálásért, de közben zh időszak is van, így elvagyok havazva. És szívesen várom a további kritikákat

gets() függvényhez annyit, hogy nem csak suliban alkalmazák, hanem könyvekben is... az fgets-et csak megemlítették, példa feladat mindegyike a gets()-el volt. Úgyhogy az a link nagyon jól jött. A többi "hibát" meg megpróbálom még magam kijavítani, csak a könyveken és a prohardveren kívül nem tudok másra támaszkodni, és a ezek szerint a könyvek alapján is betanulom a nem ajánlott kategóriákat.Jester01 értettem, majd törekszem arra, hogy jó C programozó legyek

Ismét kéne egy kis help. Google-val nem tudtam, hogy hogyan kell arra még rákeresni, hogy ha több for ciklust eggyé alakítani. Meg angolul sem kaptam értelmes találatot a havi cikluson kívül...
for(i=1; i<=terfog; i++){
for(j=i; j<=terfog; j++){
for(k=j; k<=terfog; k++){
if(i*j*k==terfog)
teglatestek++;
}
}
}, hogy ezt a 3 for ciklust kéne 1 ciklusba írni, vagy gyorsabb formába, amiatt nem kaptam rá pontot mert lassú..., próbáltam az alap tudásommal is papíron, de ötletem sincs. Mivel j és k az előző for ciklusból kapja az értékét...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
- Philips Evnia 27M2N85 2K 360Hz
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 32GB RAM , 1TB m.2
- Asztali PC ,R7 5700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Precision 5570 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest