Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
alapz@j #6345 üzenetére
Ja, hagyhattad volna. Dabadabnak válaszolva le is írtam, hogy én is arra gondoltam, mint ő. Technikailag nagyon is tisztában vagyok vele, hogy lehet ilyen hibát elkövetni. Inkább azt nem értem, hogy (valószínűleg nem kezdő) programozók production kódban hogyan követhetnek el ilyet, és hogy maradhat benne egy code review során. Egyébként évekkel ezelőtt tettem szóvá ezt: [link] . Move szemantika, lap alja, visszatérés jobbérték referenciával. A hibát elismerték, azóta is hibásan van kint. Remélem a diákok nem veszik szentírásnak az ott leírtakat. Vagy mégis? Mert akkor már értem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest