Új hozzászólás Aktív témák
-
huwil
csendes tag
válasz
EQMontoya #5590 üzenetére
Köszi a segítséget, közben nekem is sikerült úgy ahogy összedobnom, csak akadtak problémák, nevezetesen elkezdett sírni a program, hogy pipe meg a fork funkciók nincsenek definiálva...aztán leesett (meg utána olvastam), hogy ez valószínűleg a windows-os compiler miatt van, ami a linuxos dolgokat természetesen nem nagyon tudja lekezelni
szóval leszedtem egy elvileg működő compilert (cygwin), azzal már nem sír, konkrétan annyira nem csinál semmit, hogy még hibát se dob ki...mindegy, van egy elvileg működő kódom, a többit meg kimagyarázom, de azért köszi a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged