Új hozzászólás Aktív témák
-
huwil
csendes tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Köszi a segítséget, közben nekem is sikerült úgy ahogy összedobnom, csak akadtak problémák, nevezetesen elkezdett sírni a program, hogy pipe meg a fork funkciók nincsenek definiálva...aztán leesett (meg utána olvastam), hogy ez valószínűleg a windows-os compiler miatt van, ami a linuxos dolgokat természetesen nem nagyon tudja lekezelni
szóval leszedtem egy elvileg működő compilert (cygwin), azzal már nem sír, konkrétan annyira nem csinál semmit, hogy még hibát se dob ki...mindegy, van egy elvileg működő kódom, a többit meg kimagyarázom, de azért köszi a helpet! 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby rádiós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Túraautó topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- Samsung S21+
- Acer Spin 13 Chromebook alu ház, 2K IPS érintős kijelző, 8. gen i3, világító bill., 4/64 GB
- JBL Flip 6 fekete eladó (bontatlan)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szóval leszedtem egy elvileg működő compilert (cygwin), azzal már nem sír, konkrétan annyira nem csinál semmit, hogy még hibát se dob ki...mindegy, van egy elvileg működő kódom, a többit meg kimagyarázom, de azért köszi a helpet!