Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
BTminishop
üzenetére
grafikus felület programozásánál felejtsd el a C-t! Természetesen lehet azzal is, csak nem épp a legjobb választás. Ha desktop alkalmazást akarsz készíteni akkor C++ (esetleg nagyon óvatosan mondom: Java Swing).
Ha suliban Visual Studiot használtok akkor hazsnáld azt.
-
válasz
BTminishop
üzenetére
Bele lehet hegeszteni a C-t is a Qt-be (én sose próbáltam), de szerintem nem érdemes szórakoznod vele.
C-n jobban le leszel korlátozva, nem is tudom, mit szoktak ajánlani hozzá, talán GTK+-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nvidia RTX 5000 széria
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest