- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Szerintem érdemes két külön függvényt írni a két számításra, ezzel elkerülve a problémát.
A return valóban egy értéket ad vissza, de ez az érték lehet akár egy memória cím is, ami egy tömbre, listára, struktúrára stb. mutat, ami bármennyi értéket takarhat.
Voiddal is megoldható - ha konkrétan ez volt a feladat -, de akkor átmenő paramétert vagy globális változót kell alkalmaznod (ezt csak a lehetőség miatt említettem, ne így csináld). Ez pl. úgy néz ki, hogy egy mutatót adsz át paraméterként, és az általa mutatott értéket megváltoztatod a kivánt értékre az eljárás végrehajtása során, majd az értéket felhasználod.pl.
"r változó mint mutató deklarálása, inicializálása";
függvényhívás(r (címe),...,...);
eredmeny = r (értéke);Kódot szándékosan nem írok, mert ebben a stádiumban szerintem jobb, ha te magad fedezed fel ezeket a fogalmakat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest