- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Szerintem érdemes két külön függvényt írni a két számításra, ezzel elkerülve a problémát.
A return valóban egy értéket ad vissza, de ez az érték lehet akár egy memória cím is, ami egy tömbre, listára, struktúrára stb. mutat, ami bármennyi értéket takarhat.
Voiddal is megoldható - ha konkrétan ez volt a feladat -, de akkor átmenő paramétert vagy globális változót kell alkalmaznod (ezt csak a lehetőség miatt említettem, ne így csináld). Ez pl. úgy néz ki, hogy egy mutatót adsz át paraméterként, és az általa mutatott értéket megváltoztatod a kivánt értékre az eljárás végrehajtása során, majd az értéket felhasználod.pl.
"r változó mint mutató deklarálása, inicializálása";
függvényhívás(r (címe),...,...);
eredmeny = r (értéke);Kódot szándékosan nem írok, mert ebben a stádiumban szerintem jobb, ha te magad fedezed fel ezeket a fogalmakat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hyundai, Kia topik
- ASUS notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Svájci jellegű bicska eladó
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest