- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Szerintem érdemes két külön függvényt írni a két számításra, ezzel elkerülve a problémát.
A return valóban egy értéket ad vissza, de ez az érték lehet akár egy memória cím is, ami egy tömbre, listára, struktúrára stb. mutat, ami bármennyi értéket takarhat.
Voiddal is megoldható - ha konkrétan ez volt a feladat -, de akkor átmenő paramétert vagy globális változót kell alkalmaznod (ezt csak a lehetőség miatt említettem, ne így csináld). Ez pl. úgy néz ki, hogy egy mutatót adsz át paraméterként, és az általa mutatott értéket megváltoztatod a kivánt értékre az eljárás végrehajtása során, majd az értéket felhasználod.pl.
"r változó mint mutató deklarálása, inicializálása";
függvényhívás(r (címe),...,...);
eredmeny = r (értéke);Kódot szándékosan nem írok, mert ebben a stádiumban szerintem jobb, ha te magad fedezed fel ezeket a fogalmakat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest