- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ver'alor
tag
Heló, lenne efy kicsit másmilyen jellegű kérdérem.
Most fogok kezdeni a szegedi ságvári endre gyak. gimnáziumban, mégpedig infó orientált osztályban. Hallottam, hogy tanulni fogunk programozást, és úgy gondoltam, hogy hát csak legyen már egy megalapozott tudásom, elkezdtem tanul(gat)ni a c nyelvet. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg valaki ismer-e olyat, aki itt tanul/végzett, mert érdekelne, hogy egészen pontosan milyen programozáso nyelvet tanul(t). Meg esetleg úgy a 4 év nagyobb témaköreit, mert gondolom ottár csaktán nem tanártól függ a tananyak, mert eddig általánosban 2 évig egy olyan tanárom volt, akivel painten kellett rajzolgatni (persze volt, aki élvezte, de voltunk páran, akikkel a hajunkat téptük, hogy legyen már vége az órának)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Linux kezdőknek
- Magisk
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest