Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buherton #4762 üzenetére
(És egyben don_peternek is válasz.)
Ez villamosmérnök végzettséggel (de gondolom már műszerész/villanyszerelő szakmával szintén) biztosan nem nagy kunszt; de tisztán szoftveres háttérrel, no meg esetemben az informatikus diplomámmal, azzal az egy félévnyi elektronika tárggyal és egy darab mérés laborral - ahol kész sablon alapján össze kellett pakolni breadboardon két áramkört -, azért nem ennyire triviális.
Nyilván meg lehet tanulni a digitális áramkör építést is, jó szakirodalommal vagy mondjuk kompetens ismerőssel. Én csak annyit akartam mondani, hogy szerintem nem ördögtől való, ha kulcsrakész hobbi platformot vesz.
Ha meg élesben is ezzel akar foglalkozni, akkor a Ti hozzáállásotok követendő, természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest