Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hahó!
Még egy fél éve irtam egy programot,amit tesztelni a cunittal teszteltem.Most megint elö kellene szedni a progit,viszont nem tudok felrakni cunitot.Anno sem tudtam,csak akkor bent a cégnél volt felrakva,és fogtam a könyvtárat hazahoztam,felmásoltam,és müködött a dolog(ez most nem kivitelezheto).Amit eddig találtam,azt forditani kellene,viszont linux alatt lehet csak,ami meg nem jo nekem.
Valakinek aki használ ilyet van ötlete(vagy linkje vagy bármi)?Csak mert holnapig fel kéne raknom egy ilyet.
Köszi elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 19Hó Gari
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Kingston 32GB (16GBx2) DDR4 3200MHz KCP432ND8/16 (Beszámítás)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest