- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Sziasztok!
Nos én is csatlakoznék a C klubhoz
Így az érettségire való jelentkezési határidő előtt nemsokkal úgy döntöttem, hogy pascal helyett C-ben fogok programozni (már ha emeltre megyek, mert még ez se biztos). Előzmények: érettségin turbo pascalt nem lehet már használni, csak free pascalt, amivel viszont még nem sikerült barátságot kötnöm - egyrészt nem tudom működésre bírni itthon, másrészt a suliban csak a tanári gépen írja ki a hibákat, a többi gépen csak a hibák számát, és rejtély hogy mért... éppen ezért a két héttel ezelőtti kis próbaérettségi szerűségen nem is tudtam megcsinálni a programozási feladatot (nem röhög: a program neve ugyan az volt, mint az egyik változó neve... hibaüzenettel én is kiszúrtam volna)... mivel félek, hogy a vizsgahelyszínen (emelt szint miatt más iskolában írjuk) sem lesz minden rendben vele, így jobbnak láttam, hogy nyár helyett már most nekiállok a C-nek. Nem, nem őrültem meg, tudom, hogy ez nem megy egyik napról a másikra, de úgy gondoltam, hogy kb egy év Pascal, és több mint 4 év PHP után össze tudom rakni a két nyelvet (előbbiből a programozási tételek, szemlélet, utóbbiból a kinézet, felépítés jött jól).
Az érettségi szoftverlistában Borland, Turbo, és Dev-C++ van felsorolva.
Ezek közül a legutolsót telepítettem fel két hete, és eddig meg is vagyok vele elégedve ("tanulás" közben írtam vele 10 apró programot, ami a fő funkciók/parancsok próbálgatása volt, azután egy program tele prog. tételekkel, majd egy hosszabb program, majd két korábbi érettségi). Szóval úgy néz ki, hogy ok lesz a dolog, de azért megkérdezem:
Ti melyik programot ajánljátok a fenti 3 közül? Avagy kérdezhetném úgy is, hogy van valami ellenjavallat a Dev-C++ ellen? Van valami, amiben a többi program jobb (választás lenne)?
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest