Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Sziasztok!
Nos én is csatlakoznék a C klubhoz
Így az érettségire való jelentkezési határidő előtt nemsokkal úgy döntöttem, hogy pascal helyett C-ben fogok programozni (már ha emeltre megyek, mert még ez se biztos). Előzmények: érettségin turbo pascalt nem lehet már használni, csak free pascalt, amivel viszont még nem sikerült barátságot kötnöm - egyrészt nem tudom működésre bírni itthon, másrészt a suliban csak a tanári gépen írja ki a hibákat, a többi gépen csak a hibák számát, és rejtély hogy mért... éppen ezért a két héttel ezelőtti kis próbaérettségi szerűségen nem is tudtam megcsinálni a programozási feladatot (nem röhög: a program neve ugyan az volt, mint az egyik változó neve... hibaüzenettel én is kiszúrtam volna)... mivel félek, hogy a vizsgahelyszínen (emelt szint miatt más iskolában írjuk) sem lesz minden rendben vele, így jobbnak láttam, hogy nyár helyett már most nekiállok a C-nek. Nem, nem őrültem meg, tudom, hogy ez nem megy egyik napról a másikra, de úgy gondoltam, hogy kb egy év Pascal, és több mint 4 év PHP után össze tudom rakni a két nyelvet (előbbiből a programozási tételek, szemlélet, utóbbiból a kinézet, felépítés jött jól).
Az érettségi szoftverlistában Borland, Turbo, és Dev-C++ van felsorolva.
Ezek közül a legutolsót telepítettem fel két hete, és eddig meg is vagyok vele elégedve ("tanulás" közben írtam vele 10 apró programot, ami a fő funkciók/parancsok próbálgatása volt, azután egy program tele prog. tételekkel, majd egy hosszabb program, majd két korábbi érettségi). Szóval úgy néz ki, hogy ok lesz a dolog, de azért megkérdezem:
Ti melyik programot ajánljátok a fenti 3 közül? Avagy kérdezhetném úgy is, hogy van valami ellenjavallat a Dev-C++ ellen? Van valami, amiben a többi program jobb (választás lenne)?
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Flint 2 OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest