Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondjuk azt megértem, hogy meló mellett már rohadtul nincs kedved még este leülni tanulni, amikor nap végére úgy érzed magad, mint akinek kiszívták az agyát...
(Legalábbis amikor én sokat melóztam egymás után (mondjuk igaz, a melónak köze nem volt az informatikához), akkor kábé ilyen voltam nap végére...
)
Egyelőre úgy vagyok vele, hogy elvégzem a BSc-t, és mindenképp kipróbálom magam a munkaerőpiacon, aztán majd meglátom, kell-e az MSc, vagy sem. Vagy a legjobb lenne, ha munkáltató támogatná majd egy kis ott töltött idő után a továbbtanulásomat
Amúgy visszatérve C-re, nekem az a bajom a "dolgok mögé nézéssel", hogy egyszerűen nincs rá időm a rengeteg tantárgy mellett. Tök szívesen gyakorolnék is rengeteget programozásból, meg foglalkoznék még sok egyébbel, de valahogy képtelen vagyok BME mellett beosztani az időmet úgy, hogy ALAPOSAN, és ne csak gyorsan, felületesen tanuljak meg mindent...
Ilyen szempontból igencsak hátrányos szerintem ez a tempó, amit itt diktálnak. Persze a májereknek, akiknek a tudást már középsuliban a fejükbe verték, jóval könnyebb dolga van.
Nekem a középsuli konkrétan a szak szempontjából szart se ért (humán tagozat
).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Új Toshiba notebook-modellek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- További aktív témák...
- IPHONE 15 PRO MAX 256GB NATÚR TITÁN 91% AKKSI
- Acer Aspire One 12" Win10
- Apple Watch ULTRA 49mm cellular gyönyörű, 2026 május 30-ig Apple garancia! Akku 86% Fulldoboz!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Garanciás Acer Nitro V15 15,6"FHD/165Hz/Ryzen 7 7735HS/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 4060 8GB/beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Legalábbis amikor én sokat melóztam egymás után (mondjuk igaz, a melónak köze nem volt az informatikához), akkor kábé ilyen voltam nap végére... 
Ilyen szempontból igencsak hátrányos szerintem ez a tempó, amit itt diktálnak. Persze a májereknek, akiknek a tudást már középsuliban a fejükbe verték, jóval könnyebb dolga van.