- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondjuk azt megértem, hogy meló mellett már rohadtul nincs kedved még este leülni tanulni, amikor nap végére úgy érzed magad, mint akinek kiszívták az agyát...
(Legalábbis amikor én sokat melóztam egymás után (mondjuk igaz, a melónak köze nem volt az informatikához), akkor kábé ilyen voltam nap végére...
)
Egyelőre úgy vagyok vele, hogy elvégzem a BSc-t, és mindenképp kipróbálom magam a munkaerőpiacon, aztán majd meglátom, kell-e az MSc, vagy sem. Vagy a legjobb lenne, ha munkáltató támogatná majd egy kis ott töltött idő után a továbbtanulásomatAmúgy visszatérve C-re, nekem az a bajom a "dolgok mögé nézéssel", hogy egyszerűen nincs rá időm a rengeteg tantárgy mellett. Tök szívesen gyakorolnék is rengeteget programozásból, meg foglalkoznék még sok egyébbel, de valahogy képtelen vagyok BME mellett beosztani az időmet úgy, hogy ALAPOSAN, és ne csak gyorsan, felületesen tanuljak meg mindent...
Ilyen szempontból igencsak hátrányos szerintem ez a tempó, amit itt diktálnak. Persze a májereknek, akiknek a tudást már középsuliban a fejükbe verték, jóval könnyebb dolga van.
Nekem a középsuli konkrétan a szak szempontjából szart se ért (humán tagozat
).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Steam topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós kamerák
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Notebook hibák
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest