Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Aktív témák
-
[Kovi]
tag
Hát segítséget megköszönném.. igazából engem sebeség annyira nem zavar.. ezt a kis progit még elbírja AthlonXP :)) Meg nekem igazából csak egyetemen kéne bemutatnom ezt a progit. Fizikai hatások, szal tehetetlenség / gravitáció ilyesmi nekem nem kell csak simán az ütközés.. így gondolom azért valamivel egyszerűbb. Mert most berakok még egy kört akkor ott is tudom vizsgálni hogy azok befoglaló négyzetének koordinátái mikor egyeznek (szal ütközik a 2 labda), csak utána ugye nemtudom hogy hogyan kéne kiszámolni a szöget amiben tovább halad, mert ugye ez függ az irányoktól amikben haladnak a albdák az ütközés előtt, és ugye attól is hogy egymáshoz képest milyen pozícióben vannak mikor ütköznek. Én eltekintek olyasmitől hogy egyik labda esetleg nehezebb mint a másik, vagy hogy a sebességük és az ezekből adódó lenületük eltérő.. a 2 labda nálam teljesen azonos..
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Videószerkesztés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest