Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Lehet, hogy csak én nem találom, de ha 2010-es Visual Studióban új C++ projektet nyitok, akkor megcsinálja szépen az összes .h, .cpp, .ico állományt, ha elindítom, meg is jelenik egy üres ablak, menüvel, de nem látom sehol ezt formot, nem tudok rá vezérlőket tenni, mint Visual Basic-ben. (A toolbox azt mondja, hogy ,,There are no usable controls in this group (...)".)
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Kezdőként szeretnék tanácsot kérni: milyen fejlesztői környezetet ajánlanátok, ha Windows-ban (vagy valamilyen más ablakkezelős környezetben) szeretnék programozni (illetve először megtanulni).
Eddig Dev-C++-ban próbálkoztam (nem a régi Bloodshed-essel, hanem az újabb Orwell-el).
Korábban Visual Basic-et is használtam (na meg Pascal-t, de ez lényegtelen), ott a GUI tényleg nagyon kényelmes volt, az ember egérrel megtervezhette a form-ot, a GUI meg generálta hozzá a kódot. Létezik ilyen C++-hoz is? Vagy azonnal meg kell tanulni a Windows GUI programozását is? Ahhoz hol találni információt?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Robogó, kismotor
- Hyundai, Kia topik
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drón topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest