Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
InterFox
üzenetére
Ha meg akarod úszni az alap dolgokat mint pl ablak létrehozása, OpenGL vagy D3D inicializálás, stb., akkor valamilyen már megírt játék- és/vagy 3D-motort ajánlok, amit felhasználhatsz játékkészítésre. Manapság már sok ilyen van, amihez ingyen hozzá lehet férni. Unity például. De itt van egy lista.
Szerintem érdemes ilyenekkel megismerkedni, bár én még mai napig egyiket sem próbáltam ki játékkészítés céljából. Én anno több mint egy évtizede még DarkBASIC-et kezdtem el használni játékkészítésre, akkoriban még programozásban is kezdő voltam, de kényelmes volt hogy egy függvényhívás egy 3D-s modell betöltése, stb. De akkoriban még nem voltak ilyen fejlett motorok elérhetően, mint ma. -
proof88
addikt
válasz
InterFox
üzenetére
Hello, DevCpp-t sajnos már nagyon régóta nem fejlesztik, legalábbis a legújabb verzió is már nagyon sok éve jött ki. Inkább próbálj CodeBlocks-ot, vagy Qt Creator, vagy Visual Studio Express Edition.
Milyen 3D-re gondoltál? Konkrétan a matekos háttere érdekel mélyen, vagy csak 3D-s alkalmazásokat akarsz összedobni?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest