- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Ja a cím szerinti átadás világos, elsőre azt hittem, hogy valami komolyabbról van szó (ezt most úgy mondtam, mintha akkora májer lennék, mindegy
).
Lefuttatom az általad bemásolt kódot és ugyanaz a hibaüzi, nem adhatsz meg csak simán something-et osztálynak, mert egy array-be vannak, mindenképpen ott kell lennie a [ ]-nek. Szerintem ez az egész alapvetően nem alkalmas arra, amit szeretnék, mert bárhogy próbálom, mindig ugyanahhoz a hibához lyukadok ki.
Azt kellene megvalósítanom, hogy miközben végigmegy a sorokon (pl. for szerkezettel) kilistázza azoknak a soroknak a neveit, amikben a szám == 2, például.
Tehát hiába hozok létre egy változót mondjuk 2 értékkel és írom be a tömbbe, pl.: something[változó].szam, mert utána nem írhatom azt, hogy something.nev, ez egy ördögi kör.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest