Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
Headless
üzenetére
A korábbi gondom megoldódott, viszont most inkább felétek való kérdésem lenne.
van egy karakter tömböm
char name[32]nem én csináltam ez van megadva
és van egy (ezt úgy módosíthatom ahogy akarom)
const char *paramNames[4]={"ConPosX_1","ConPosY_1","ConPosX_2","ConPosY_2"};tömböm és össze kellene hasonlítani a kettőt ha megegyezik, akkor kéne vele csinálnom valamit.
Namár most ha így szimplán if-be rakom őket nem fog megegyezni.
if(name==paramNames[i])Próbáltam hogy a tömbömet valami olyasmi formában hozom létre, hogy
char paramNames[4][32];
paramNames[0]="ConPosX_1";csak így meg nem tudja a char [10]-et char[32]-be alakítani. Hogy kellene ezt helyesen megoldani?
Hú de el vagyok veszve itt a string/char, mutató tömbökkel sajnos ost jön elő, hogy nem vagyok képben ezekkel, próbáltam keresgélni, de sajnos nem találtam megfelelő megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest