Hirdetés
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
hali
Egy kis segítségre lenne szükségem
Az a feladat hogy függvényeket tanultuk és csinálni kellett 3 függvényt ami különböző műveleteket végez el ez meg is van de, úgy kell megoldani hogy be kell kérni 3 darab számot ha csak 1 számot írok akkor a program tudja hogy az első fügvényt kell végrehajtani ha 2 számot akkor a 2. ha 3 számot akkor a 3. függvényt, a függvények lényegében arról szólnak 1: 1 számmal kiszámolja a kör területét kerületét, 2: a 2 számmal kiszámolja egy téglalap területét kerületét, 3: 3 számmal a háromszög területét kerületét számolja kiSzóval azon gondolkoztam hogy hogy kéne megoldani ezt a szám bekérést mert arra már gondoltam hogy ha bekértem egy számmal egy if-el megvizsgálom hogy ha 1 szám van a tömbbe akkor csinálja az elsőt ha 2 a másodikat stb stb, csak ha jól tudom karakteressel lehetne bekérni és akkor ha jól tudom akkor belepakolja a tömbbe bármennyi számjegyet irok be de ez igy nem működik mert nem kap értéket
Van e valakinek valami ötlete hogy lehetne megoldani ezt??
Ja és természetesen a tanár annyit akar látni, hogy program lefut és beir 2 számot vagy 3 at vagy 1 et és csinálja, tehát nem jó az hogy bekérni az összes számot, vagy megkérdezni hogy melyik műveletet akarja csinálni stb
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen TV-t vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő