Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
A hírlevél naponta megy, de bugos volt, ma kettő ment, mert teszteltem :). most jó. lehet, h konfigurálhatóvá teszem, tényleg úgy a nyerő. a fórumtémák meg inkább csak felcsigázásra vannak, ha van más anyag, azt rakja előre.
de, lehet, h átírom úgy, h az aznap indult témákat tegye csak bele, ne a legutolsó hozzászóltak alapján.
keresés: na azért :).
design: emberek, szó sincs arról, h nekünk nem teccene a PROHARDVER! jelenlegi formájában. sőt, tetszik. ha nem lenne index, akkor is fix 800x600-as lenne, de középre zárt. lásd [L]http://www.news.com[/L] -- bizonyos szempontból nekünk ők az etalon.
számozás: el kell dönteni, h h szeressük. azt hittem, jobb az, ha láccik, h törölve volt valami, mert akkor az esetleges reakciók érthetőek (valaki reagál egy üzenetre, amit később törlök, akkor az a törlés után elég értelmetlen lesz). de, megoldható, h eccerűen folytonosan nyomja.
úgy amúgy asszem mindent megcsináltam, amit a hétvégén akartam, elvileg most már minden funkció működik. enjoy! :DD
Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest