Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Mercutio_ #81026 üzenetére
látnod kellett volna a nepper arcát, amikor közöltem vele, hogy ha el akarja adni nekem az autót lesz kedves a saját nevében szerződni mert okirathamisításba nem megyek bele.
hádehádeháde akkor az plusz költség.
ok. fizetem.
O_O
persze így sem vállalta, mert ő is tudta, hogy nem az átírási költséggel nem akar szívni, hanem a felelősséggel.
én meg tudtam, hogy amit árul az egy ropira tört szar (ipari mákom volt, hogy ezt előző nap full kalandos úton megtudtam kvázi-véletlenül, de ezt azt hiszem már meséltem) tehát csak biankó mentem el trollkodni. (meg előtte nem láttam még eladó autót, és kíváncsi voltam, mit szúrok ki meg mit nem. tanulókör volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- ZIDOO médialejátszók
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NBA és kosárlabda topic
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Windows XP
- További aktív témák...
- HP SPECTRE X360,4K Touch,core i7,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,8-32GB RAM,256-512 SSD,ÚJ AKKU
- Macbook Air M2 15 8/256 Apple garancia
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest