Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Mercutio_ #81026 üzenetére
látnod kellett volna a nepper arcát, amikor közöltem vele, hogy ha el akarja adni nekem az autót lesz kedves a saját nevében szerződni mert okirathamisításba nem megyek bele.
hádehádeháde akkor az plusz költség.
ok. fizetem.
O_O
persze így sem vállalta, mert ő is tudta, hogy nem az átírási költséggel nem akar szívni, hanem a felelősséggel.
én meg tudtam, hogy amit árul az egy ropira tört szar (ipari mákom volt, hogy ezt előző nap full kalandos úton megtudtam kvázi-véletlenül, de ezt azt hiszem már meséltem) tehát csak biankó mentem el trollkodni. (meg előtte nem láttam még eladó autót, és kíváncsi voltam, mit szúrok ki meg mit nem. tanulókör volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest