Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Öööö. Hát ne is tudom, hogy mit mondjak. Mert akárhogy is kerestem, nem találtam a smiley-kat a hozzászólásodban.
Döbb. (Hangosan nagyon nagyot ledöbbentem).
''Nem tudom minek megy a sírás. A Matáv hamarosan megjelenik az új csomagokkal.''
Azért megy a sírás, mert európai viszonylatban _iszonyatosan_ drága nálunk az internet. Arról már ne is ejtsünk szót, hogy a bérekhez viszonyítva milyenek az árak. És ezt a helyzetet tovább súlyosbította a Matáv. Habár most lehet, hogy enyhíteni fog, de idézük fel a történelemórákon halott ''húzd-meg ereszd-meg'' politikát. Ez történik most.
''A németeknél is hasonló a helyzet, a modemes internet nagyon drága, a szélessávú viszonyleg olcsó.''
Még egy picit ízlelgetem a szavakat: ''a szélessávú viszonylag olcsó''. Bár ott árválkodik egy nagyon enyhe gyengítő jelző (a viszonylag), de a szélessávú internet árakkal sehogysem tudom összefüggésbe hozni azt a szót, hogy olcsó.
Tájékoztatásul. Romániai ember mondta, hogy inkább ADSL-t vesz, mert a kábeles internet az drága. Tudod mennyi? 4 dollár!!! Vazze. Ha 4 dollár lesz nálunk a szélessávú elérések díja, akkor már ki fogom ejteni azt a számon, hogy ''olcsó''. De a jelenlegi helyzet egész egyszerűen felháborító. Vagy nem is. Olyan, hogy nem lehet szavakkal kifejezni.
Lehet, hogy nem a Matáv hibája, mert sokan azt hiszik Magyarországon, hogy Balkán vagyunk és ki lehet minket zsákmányolni, mint egy rabszolgát. És HÜLYÉNEK lehet nézni az embert. Mikor azt látom a reklámban:
- és ki fogja fizetni? (nagyon jó kérdés a gyerkőcnek apucitól)
- hát majd axel lenyomja az árakat
Először azt hittem, hogy röhögőgörcsöt kapok, és már elmosolyodtam volna, de mielőtt kitört volna belőlem, nagyon szívszorító keserűség fogott el. És dühös is lettem. Nemhogy megsarcolnak, de még hülyének is néznek.
Az lenne a kérésem, hogy legalább itt, egy szakmai fórumon legyünk tisztában azzal, hogy az árak mennyire reálisak. 4 dollárhoz képest. Gondolkodjunk el.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS routerek
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest