Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Bencus88 #310 üzenetére
Coop az az, amikor neten, vagy LAN-on keresztül összeáll egy team, és együtt játszák végig a karriert. Gyakorlatilag lecseréli az AI kezelte csapattársaidat, vietcongban is volt ilyen mód, eleve kis létszámú volt a team, tehát 3-4-5 ember játszhatja így a játékot. Mondjuk minél jobb az ellenséges ai, annál inkább kijön ennek a coop módnak az előnye. Pl. az új AA-ban is van 2 ilyen pálya, de az egyik beltéri, amit én kevésbé szeretek, a másik pedig egy eléggé kísérleti pálya, mindent belezsúfoltak, tankelhárítást, autóvezetést... ami eddig nem volt az Army-ban, szóval szerintem eléggé egy összecsapott darab. MEG PERSZE ÚGY UNALMAS IS, HOGY MINDIG UAZT JÁTSZA VÉGIG AZ EMBER, PERSZE aa-BAN ELÉG OKOS AZ ELLENFÉL így nincs két egyforma csata. Mortyr az nekem kimaradt, 2.vh?
miért nem lehet a billentyűzeten a clock-ot is zárni? -
DrGonzo22
őstag
válasz
Bencus88 #308 üzenetére
Nem figyeltem mostanában a játékhíreket, csak már legalább féle éve az tudatosult bennem, hogy januárban kijön két katonai fps. (a nem katonaiak valahogy nem tudnak érdekelne, talán csak a stalker az, ami tetszik, meg persze szívesen kipróbálnám majd a Crysis-t a dx10, ue3... miatt) Amúgy nem tudod, hogy lehet-e coop módban játszani a medallal, én még régen vittem végig így a line of sight-ot, és baromi jó volt, kár, hogy nem egy elterjedt valami ez a coop. Valami jó vietnámi háborús fps nem készül? Gyakorlatilag nem találtam egyetlen katonai fps bejelentést sem (ma átnéztem a pc-játékos weblapokat), csak ezt a kettőt, meg az ue3-as AA-t, tényleg ennyire kezd kihalni ez az ág?
-
S_E_R_I
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bencus88 #135 üzenetére
Én nem akarok gondot ilyen dolgokból csak nem szeretem ha olyan dolgokba szólnak bele mások amihz semmi közük nincs..ha nem tetszik valakinek (Főleg MOD-nak) akkor azt a hsz-t ne számolja bele a Rangba ami neki nem tetszik vagy számolja piaci hsz-nek...az se érdekel..de minek kell beleugatni mindenbe ezt nemértem..ugy csinálják sokan ezekkel a hsz-okkal mintha olyan sokat érne a ''rang''..nem tökmindegy hogy valaki Ujonc,Fanatikus tag,Vagy akár PH!Addikt??? szerintem ugyanolyan ember és nem kell itt szítani a feszültséget mert valakinek több a hsz-e mint nekem ....én ennyit mondanék erről az egészről..a további dolgok nem érdekelnek..ha meg valakinek baja van velem ezek után is vagy alapba az ne a topicba próbálon leégetni mindnki előtt hanem keressen meg...van PÜ,van msn van mail van telószám..sőt a személyes találkozótol sem zárkózok el...kinek mi a szimpi....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
Lesz BIA 3?
Sirály! A kedvenc játékaim BIA RH30, BIAEIB. A legélethűbb 2 VH-s FPS szimulátorok (természetesen csak a megfelelő konfiggal: no cross shair, no suppress indicators, nehéz fokozaton...)! Különösen az Earned In Blood, ott már sokkal jobb volt az MI, meg a pályák is szerintem. Eddig 2X vittem végig mindegyiket, azóta sem találtam hozzájuk hasonlót. Ennek most tényleg örülök, nem is tudtam róla...
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
-
Dj Sügi
őstag
Egyszerűen gyönyörű!!!!
Káprázatos!
Bár nem tudom milyen lesz az EA games által gyártott Medal of Honor ,de nekem tuti ez lesz a kedvencem!!!!
Még most se tértem magamhoz!Ha ezt így kihozzák akkor nekünk játékosoknak k*va jó lesz!Csak milyen atomerőmű kell majd hozzá????
-
Bekre Pál
tag
Hát azért egy játéknál a cim nem a legfontosabb dolog, Szerintem
Mondjuk az sem jó ha kimondhatatlan, vagy megjegyezhetetlen, de a BIA 3. részének már mindegy mi a cime, szerintem jó játéknak csak jó lehet a folytatása...
Amugy egyebet tudsz erről a játékról?
Hol , mikor játszódik, stb stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest