Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
azigazforest #1210 üzenetére
Dicséretes a hozzáállásod és abszolút nem az átlag BNet-est tükrözi. Tulajdonképpen nem is értem, mit keresel ott.
Ugyanis meglátásom szerint 3 fajta BNet-es van (de ez igaz bármilyen MLM-es rendszerre igazából):
- van az, aki azért megy oda, mert tübbnyire nem a termék érdekli, hanem a rendszer, ki akar építeni mag alá egy hálózatot és passzív jövedelemhez jutni, neki igazából mindegy, hogy az adott termékre mennyire igaz az, amit mondanak róla (a ferdítők, marketingesek)
- van akit elkábított a csillogás és igazából se a csapatépítéshez, se a termékhez nem ért, amit a szájába adnak azt szajkózza csak (a kontárok, papagájok)
- van aki abszolút nem az a tipikus ügynök típus, viszont jól vág az agya és látja összefüggéseiben a dolgokat, inkább a termékeket ismeri és nem a rendszerépítés érdekli (az elemzők, magányos farkasok)Én az eddigiek alapján téged a 3-as kategóriába sorolnálak (a csapatépítésről még sok szó nem esett, szóval lehet, hogy tévedek). Ez esetben viszont nem értem, miér vagy a BNet-nél, lehet egy nagyobb biztosítónál sokkal többet keresnél, hisz magasabb jutalékod lenne - vagy akár fejleszthetnéd magad tovább a tőzsdei vonalon és megpályázhatnál egy pozíciót egy brókercégénél mondjuk (én most ezt csinálom, meglátjuk, hogyan válik be). Szép dolog a "misszió", csak épp a misszionárusságból nem lehet megélni, ugye.
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest