- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Dehogynem szeretnék ívesen gurítani. Csak egyelőre minden 2-at tudtam úgy megcsavarni, hogy szép íve legyen, és lehetőleg taroljon... Ilyenkor örült is a búrám rendesen

spare golyó? Mi a külömbség? Ezzel lehet íveseket gurítani? Olyankor más a fúrás is igaz?
olyan flakont már láttam
most már tudom, hogy mire is kell...
ez babzsákos izé ezek szerint valami olyasmi cuccot (pici kavicsszerű valami) tartalmaz, mint nálunk amik védik a párától a számtech alkatrészeket...
Tatyóból szerintem marad továbbra is a varratott 2 + rakodófakkos változat...szerintem olcsóbban kijövök...
Amint aktuell lesz, ugyis jelentkezem. Megnézem térképen, hogy az elkövetkezendő időszakra tervezett utak valamelyikét nem lehet-e arra kanyarítani...merre is?
Egyébként, ha nekem ez a golyó kell, be tudjátok szerezni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most már tudom, hogy mire is kell...